Bebek alışverişi

Kızlar Elele marka Park beşik kullanan var mı aranizda nasıl memnunmusunuz önerir misiniz

2 Beğeni

Ben de o markanınkini almayı düşünüyorum burada bekleyeyim gelen yorumları :slight_smile:

1 Beğeni

Allah askina guzel anneler buraya yazin park yatak araştiriyorum bende iki aydir yardimci olun hangi marka iyi uzun sure kullanilabilir

Merhaba ben Prego Miami 8040 aldım çok araştırarak, size de bakmanızı tavsiye ederim

2 Beğeni

Bende park beşik almayı düşünüyorum ama kullanışı nasıl bebeğim için rahatmı bilmiyorum kullanan arkadaşlar varsa kullanışı güzel mi acaba yardımcı olabilir mi yani park beşik almalı mıyım? :slightly_smiling_face:

Ben kullanıyorum canım memnunum

Ben aldım şimdilik oyun parkı olarak beş yaşındaki oğlum kullanıyor doğumdab sonra bebek yatacak :rofl: ben beğendim

Bu beşikten mi aldınız

Yatak olarak ne aldınız işine bir de trendyoldan mı aldınız ?

1 Beğeni

Merhaba, hayır içine İşbir yataktan aynı ölçüde ortopedik yatağını aldım, park beşik aldığımız yerde yatak seçenekleri de vardı görüp dokunup alma şansım oldu o yüzden

Çok kararsızım ben de trendyoldan almak istemiyorum izmirde de birçok mağazayı gezdim istediğim gibi bulamadım gezmediğim birkaç yeri arayıp direkt model soracağım artık

Babymall mağazasından almıştım bende, e bebekte de sanırım var …Ben çok içime sinerek almıştım inşallah sizde istediğiniz gibi bulabilirsiniz :rose:

İnşallah :pray: kapı süsünü bile yaptırdık beşiği hala alamadık ya emin olamamak kötü gerçekten :smile:

1 Beğeni

İnsan en iyisi olsun istiyor bebeği için sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden :smiley:

Bizim yatağın yerden yüksekliği 68 cm ben beşiği anne yanı yapınca yatakla sıfırlansın istedim ama anne yanı beşikler illa ki alçak kalıyor o şekilde de çok araştırdım o yüzden de vakit kaybettim hep :slight_smile: kaç kere beşik alma niyetiyle gidip elimiz boş döndük o yüzden ama kabullendim artık yataktan biraz alçak kalacaklarını :smile:

1 Beğeni

Ben önce beşik bakmaya gittim fikrim olunca netten araştırdım vs o şekilde karar verdikten sonra bu sefer almaya gittim, bende direk görüp beğenip almadım ama bu yatak yanlış hatirlamiyorsam 3 kademeydi boyu ayarlaniyordu…

Üç kademelilerde en üst kademe yatakla beraber bile yine biraz alçak kalıyor :slight_smile: pregonun satıcısına sordum şimdi en üst kademede kaç cm oluyor diye , bebek yatakları da genelde 5 cm kalınlığında oluyor diye biliyorum

1 Beğeni

Teknik kısımlar gerçekten aklımda doğru düzgün yok yanlış bilgi vermekte istemiyorum, ben 30 haftalık gebeyim besigi ve alışverişi 13-14. Haftada tamamlamistim o yüzden hatırlamakta zorlanıyorum :smiley:

Maşallah size ne kadar erken bitirmişsiniz alışverişi :smile:

1 Beğeni