Bebek alışverisi

Merhabalar özellikle doğumu yaklaşan anneler hangi bebek bezini aldiniz hngi mamayi aldiniz önerileriniz varmi hangilerini almak daha iyi bende başlayacağım herkes başka seyler soyluyor kararsiz içindeyim

1 Beğeni

Alerji pişik riskine karşı stok yapılmaması öneriliyor her bebek bezi her bebeğin cildine uyum saglayamayabilirmiş Baby turco kampanyasi vardı iki paket iki numara aldım kalıpları çok küçük 1 aşırı küçükmüş o yüzden 2 den başladım duruma göre ya baby turco ile devam edeceğiz ya Molfix ya da sleppy düşünüyorum BİM’in markasını kullanip memnun olan arkadaşlarım da var muhtemelen Molfix le devam ederiz

1 Beğeni

Ben bebem natural aldım onu deneyeceğim. Turco ve sleepy de çok öneriliyor.

1 Beğeni

Ebebekten 1 numaradan 1 paket Baby me bez aldım. Pişik yapar mi yapmaz mi bilmiyorum. Eğer memnun kalmazsam molfix almayı düşünüyorum.

Teşekkürler önerileriniz icin

Hadi kızlar biraz şeker mi şeker bebek eşyalarını görelim. Neler aldınız bakalım? BU post altında paylaşalım mı? :slight_smile:

Kızım 3 buçuk aylık oldu ama bende paylaşmak istedim :face_holding_back_tears: ne heyecanla aldım ve 2 ay boyunca kullandım kızıma 🩷 şimdi kocaman kız oldu artık 3-6 ve 6-9 ay kıyafetlere falan geçtik :butterfly:

3 Beğeni

Merhabalar aldiklarimizin bir kismini yikadim cookk minnosss

1 Beğeni

Aldığım çok şey var ama bunların yeri çok farklı cinsiyetini öğrenmeden almıştım kız hissediyorum diye çok şükür ki yanılmamışım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimize

3 Beğeni

Şimdilik bu 30 haftalık oğluşum

2 Beğeni

Tabiki bi dünya şey aldım ama bunlar internet ten aldıklarım :smiling_face:

:heart::nazar_amulet:

4 Beğeni

2 Beğeni

Bizimki nerdeyse 20 hafdalik olacak ama bize hiç bir şey gosdermiyor inşallah yakında gidicem hadi bakalım bizim bebiş ne

Benim şimdiye kadar aldıklarım sanırım bunlar daha fazlası var :smile:🩷 eğer bir kızınızın varsa her begendiginizi almak için can atacaksiniz :breast_feeding:t2::nazar_amulet: Annemden hediyeler civilden, görümcemden ve kayınvalidemden lcw’den geliyor onun haricinde ben kendim dolaptaki butiklerden ve Instagram butiklerden falan alıyorum Kişisel bakım ve ihtiyaç ürünlerini fiyat araştırması yaparak e-bebek,Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerden alırım. E-bebek’ten online hiç almadım mağazayı gezerek almayı seviyorum aldiklarimdan hep memnun kaldım o yüzden hamiş annelere tavsiye ederim :smiling_face_with_three_hearts: Allah nasip ederse kızımın ilerde kardeşi olur diye kıyafetleri ve büyük eşyalarını saklayacağım. Memnun kalmadıklarımla bebeğimin alakası yok :rofl: lohusa pedi ve göğüs pediydi :smile:

3 Beğeni

Biz 28+3 olduk ama henüz havlu dışında birşey almadım desem :woman_facepalming:t2: Aldıklarınız çok güzel kızlar sağlıcakla kullanmayı nasip etsin Rabbim :palms_up_together: Benim 1.5 yaşında bir kızım var şimdide kızım olacak onun eşyaları hatta giymediği kullanmadığı eşyaları da var tabikide ek olarak bu kızıma da eşyalar alacağım zamanla :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Rabbim kızıma kardeş nasip ederse ben kardeşlerinde hiçbir şey almayı düşünmüyorum :face_with_peeking_eye: üstelik daha kızımın kardeşleri yok çalışmayı düşünüyorum muhakkak birikimimiz de olur ama masraf yapmicam bir daha :smiling_face_with_three_hearts: hastane için hediyelik yaparım yine çikolata,kolonya,magnet süsleme yapmak için balonlar alırım yine bir de isimli hastane çıkışı yaptırırım bez,ıslak mendil,şampuan,deterjan,pişik kremi,serum fizyolojik vs gibi şeyler dışında başka bir şey almam gibi birde bayramdan bayrama, özel günlerde alırsam alırım kıyafet o kadar :face_with_peeking_eye: emziğimiz bile bir sürü hediye geldi kullanamadiklarimizi saklicam biberonlar içinde sadece emzik kısmını alcam :smile:

1 Beğeni

21 haftalık gebe olarak şu anlık sadece bunlar :blush:

3 Beğeni

Sizce cinsiyet belli olmadan alışveriş yapılmalı mı?

Ben beyaz çıtçıtlı zıbınlsr ve sarı turuncu kırmızı tulumlar almıştım insan tutamıyor kendini​:orange_heart::butterfly:

1 Beğeni

Hayırlı olsun :cherry_blossom: