Kizlar merhaba.23 haftalık oldum ama kızıma tabirii caizse don bile almadımArtık almak istiyorum ama hiçbir bilgim yok. Mesela beşik falan ne aldınız ne önerirsiniz fiyat hiç önemli değil.Kalite, güvenlik ve rahatlık önemli. Yardımlarınizi bekliyorum.
Ablacım ben 13+3 de kız olacağını öğrenir öğrenmez bir başladım pir başladım oyuncağını kadar aldım yavruma
Canım henüz doğum yapmadım ama bebeğin kıyafetlerini yerleştirdim yıkadım. (36+2 günlüğüz bugün)
E bebekteki ürünler civilden daha kaliteli,
Joker baby de bebek kıyafetleri az ama yenidoğan hastane setleri pahalı olsada kaliteli.
Bir yıkamada ayağı kayan kıyafetler istemedim ben.
Yatak olarak bir tane park yatak aldık.
İlk etapta yataşın yeni doğan reflü engelleyici yatağı var. Onu da aldım.
Çamaşır deterjanı olarak green clean veya seveno al bence.
Seveno ile yıkadım mesela farklı uni baby almıştım onunla yıkananlar bana bile hissiyat olarak farklı hissettirdi. Yavaştan başka bodyler ile yenidoğan hastane setleri ağız mendilleri ile canım.
Elele madre anne yani park beşik aldık Kıyafetleri genelde e bebek LCW yüzde yüz pamuk olduktan sonra bim e gelen zıbınlardan da aldım ilk üç altı ayı kurtaracak kadar kıyafet aldım kalıpları küçük olabilir bebek uzun iri olabilir bebeğe göre almayı düşünüyorum Deterjan siveno Omo bebek deterjanı e bebeğin kendi markasını aldım Losyon ecowell Şampuan daha secemedim Müslin örtü çok öneriliyor e bebekten aldım Reflü yatağı kısa süre kullanılıyormuş e bebekten aldım Nevresim çarşaf lcw ve bimden aldım Havlu ağız mendili alt açma örtüsü müslin örtüler emzirme südyeni anne bebek çantası lohusa takımı yavaştan başlarsaniz iyi olur son haftalar insanın pek halı kalmiyor