Bebek alışveriş fikirlerinize açığım 🥹

Selam tatlış anneler ve hamiş anneler özellikle bebeğini doğurmuş çocuk yaşa getirmiş annelere sesleniyorum eyyy ahaliii yavaştan artık şampuandi kremdi yağdı şuydu buyduya başladım Allah’ın izniyle​:blush: bı marka var trendde özellikle çok satanlar da mustela adı yenidoğan hemşireleri bile onu önermiş ve kullaniyolarmis bebişlere benim bildiğim Dalin var cansınsbaby falan var sizinde tecrübelerinize dayanaraktan sormak isterim var mıdır önerebileceğiniz markalar vs bı de bebişimin alerjik olup olmayacağını da bilmiyorum o ihtimale karşı önerirseniiizz çooookk sevinirim :blush::purple_heart:

5 Beğeni

Şampuan hipp kullanıyoruz losyon olarak ecowell merak ediyorum

Memnun musunuz peki

Zeynebim bana hep hediye olarak gelince Almancı eltilerden bunda artık ben alacağım önerileri bekliyorum

1 Beğeni

Yaaaa ay ben sudan çıkmış balık gibiyim abla bı bildiğim marka Dalin :joy::joy::joy:

3 Beğeni

Uni baby almıştım bende yakınlarım çok memnun olduklarını söylediler bakalım bizim nasıl olucak

1 Beğeni

Alerjik bı şey gösterdi mi ya ben ondan korkuyorum :face_holding_back_tears:

Ben kullanmadım tabi ama yakınımda çocuklu akrabalarım var memnun kaldıklarını beğendiklerini ve devam ettiklerini söylediler onlara bakarak bende aldım 1 adet kullanınca deneyemleyeceğiz bakalım :sweat_smile:

Ama bebek şampuanları saf içeriklerle yapıldığı için pek alerji yapacaklarını düşünmüyorum :sweat_smile:

Heh ona dikkat etmeye çalışıyorum benim çocuğum da şimdi benim gibi cinsse yandık :joy::joy:

Ya evet bende başlayayım yavaştan oglanlarda çoğunluk Dalin kullandım canım bi sorun yaşamadım ama dalinden sıkıldım artık farklı bir marka alayım :smile: emizikti biberondu Philips avent düşünüyorum Zeynep

İncia şampuan öneririm

1 Beğeni

Bacım bende marka falan hiç bir şey yok sen yine deneyimlisin ben toy :joy:

1 Beğeni

Yaaa güzel miii

Merak etme balım bende aynı :joy:

1 Beğeni

Yaaa azıcık iyi hissettim :joy::purple_heart:

1 Beğeni

Ben ecowell aldım losyon daha doğmadı bebeğim ama kokusu çok güzel hafif bir losyon kendimde denedim :cherry_blossom:

Yenidoğanda göz yaktigina dair yorumlar gördüm böyle bir problem yaşadınız mı

Çevremde yaşayan olmadı. Ben kullanmadım ama öneririm. İçeriği doğal. Ben Dalin kullanıyorum, elimde stoklu olduğu için İncia alamıyorum şu an. Dalin göz yakmıyor

1 Beğeni

Sivenoyla incia arasındayım mustela gereksiz pahalı geliyor içeriğinin değiştiğine dair yorumlar okudum ya siveno ya incia alacağım

1 Beğeni