Ben ne zaman öne doğru egilsem tekme atıyor bunu benim gibi yaşayan hamile anneler var mi sanki bana dik dur diye işaret veriyor yerimi daraliyor egilince bir degil çoğu kez oluyor bu durum![]()
Yattığım zaman hareketlerini çok hissederdim bir de gece 10’dan sonra çok hareketli olurdu ![]()
Eğilirken direkt karın üstü mü eğiliyorsunuz yoksa dizlerinizi bükerek mi eğiliyorsunuz ? Karın üstü eğiliyorsanız bebek rahatsız olduğu için tekmeleyebilir. Mesela yerden bir şey alacaksak dizlerimizi bükerek eğilip almalıyız ![]()
Sol tarafıma ve sırt üstü yattığımda
Sabah ve akşamlar en çok hiss ediyorum.Bide sağ-sol yatdığımda.
Her pozisyonda
sağolsun rahat durduğu hiç bir pozisyon yok![]()
Her pozisyonda haraketli oluyor dus aldığım zaman bile haraketleri var yani bebegin keyfi ne zaman istiyor o zaman tekme atiyor ![]()
![]()
Sol tatafima yattigimda ve yaslanip bacaklarimi uzattigimda ama cogu zaman kafasina göre takiliyo yürürken ayaktayken otururken ne zaman vuracagi belli olmuyo basina buyruk keyfine düşkün benimki biraz ![]()
![]()
Ben sol tarafıma yattığımda çok hareket ediyor bebeğimde sol tarafta acaba eziliyor mu sıkışıyor mu diyorum bende
Mesela koltukta oturuyorum önümdeki biseye egiliyorum hemen tekme geliyor ve surekli öyle yapıyor bide gece yattgim zaman cok hareketli oluyor sanki karnımda kelebekler uçusuyor
Oturub ayaklarimi uzatdigimda his ediyirum
Sırt üstü ve oturunca da. Çünkü benim keyfine düşkün kızım sürekli ayaklarını kaburgama doğru uzatıyor. Oturunca rahat edemiyor galiba
Ben de annemin karnında hep ayaklarımı kaburgasına uzatırmışım. Anne-Kız doğuştan keyfimize düşkünüz ![]()
Sirt ustu yatdigimda daha cok hareketleniyo
Anasına bak kızını al demişler anne karnında başlıyor demek ki ![]()
![]()
Doğuştan keyif insanıyız ![]()