Ben de galiba hepsini saklıcam.
Hamile anı kutusu görmüştüm. Bölüm bölüm. Hepsini saklama yeri var. İlk dişim, pozitif test kitim, göbek bağım vs galiba bu gidişle onu alıcam 🩷
Gobegi duşdugunde bende saklayacagım tabiki inşallah .
Evet geçmiş insanlar oyle yaparlardı ama şimdi her kes evinde sakliyor .gommek ne bileyim bence iyi değil ya .curuyup gider toprağa karisir .ben evde saklamagi düşünüyorum inşallah amin
Tabiki önəmli olan anı kutu su olması
Bende de çok var kutu güzel güzel ama inşallah almayı dusunuyorum dogurduktan sonra.
Mesela ilk dişi cikdiginda dişini rahtalatmak için aldığım oyuncağına qoyacağım.dislerinin izi düşsün və bende saklayayım inşallah ve bebegimin ayak izini el izini kağıta vuruo saklamayı düşünüyorum inşallah .gunlugunu filan.ilk emzigini biberonunu suyu konusunca bile heyecanlandım .allahım bunu haya değil gercegini yaaşatsın bana inşallah .benim düşüncelerim boyle ilk oyuncagini ilk diş oyuncağını.ayak el izini.ilk ayakkabısını felan ve s. İnşallah
Bir cok insân gecmişte gobegi hastahaneye gomersek bebek doktor olur diyorlar ve s ve s.
Tabiki bu bir inanç,insandan insana degişiyor.siz bebeginizin gobegini ne yapmayı dusunuyorsunuz?
Ben evde saklarım diye dusunuyorum.
Saklamayı düşünmedim nereye gomecegimi dusune düşüne kaldı evde ilk çocuğumun ikinci çocuğunu da şimdi de bu gelecek hala evde göbek bağı birgün kafam tam otursun yerine gömerim bir yere