Bebeginizi ilk nerede hissettiniz? Sagda mi solda mi?

Bebeginizi ilk nerede hissettiniz? Sagda mi solda mi?

1 Beğeni

Ultrasonda ilk yerleştiği yer sağdı doktor ultrasonla bakarken fark etmiştim 33 haftalığız şimdide sağa yerleşti

2 Beğeni

Kiz mi erkek mi genelde ilk solda olursa kiz diyorlar

1 Beğeni

İki gebeliğimde de hiç dikkat etmedim ne tarafta olduğuna :smiley:

Kız canım bende tam tersi biliyorum hatta cinsiyet belirtilerinden bir tek bende bu tuttu demiştim :blush:

Ben sağda hissettim doktora sordum tam ortada dedi

Ben solda hissettim doktor da hep sola baktı nedense hiç sağa bakmadi.

sağda hiss ettim hep doktorda sağda olduğnu söylemişti

Ay bende ogrenecem 3 oglum var 1 kiz evlat istiyorum allah nasip ederse gerci allah ne verirse neyi layik gorurse artik ama daha ogrenmedm

1 Beğeni

Merhaba benim de 1 oğlum var 8 yaşında o sağ tarafimdaydi. Simdi 6 haftalık gebeyim oda sol tarafimda. Bende cok heyecanlıyım :heart:

1 Beğeni

Benim hep sağ tarafımdaydı, kızım oldu :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Demek bünyeye göre değişiyor Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :nazar_amulet:

Biraz erken de olsa aldım teyzesi. 2 ayı bitirdik bile :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Oyyy :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet: Maşallah SüphanAllah Allah size bagislasin bizey olmaz erken gelenler daha çabuk büyüyor :nazar_amulet::star:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Beyza3423

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

İlk gebeliğimde sağdaydı erkek oldu 2 gebelik te Gine sağda ve erkek :footprints::pray: bence doğru

Hoşbuldum cok naziksiniz teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Ay ayni benimde 3 oğlum var​:sweat_smile:. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin bütün çocuklara inşaallah. Simdi 5+4 hamileyim tabiki herşeyden önce sağlıklı olsunlar ama inşaallah kız evladı da tattırmayi nasip etsin Rabbim bize de :blush::heart::palms_up_together:

2 Beğeni

Aminnnn :heart: yalnız değilsiniz sağlıklı olsunlar önceliğimiz ama bizde artık tütü etekler , ponpon tokolar alalım :grin::grin:

2 Beğeni

Aminn ayy evet yaa inşaallah :sweat_smile::palms_up_together: o güzel tatliş elbiseler falan :see_no_evil::sweat_smile:

1 Beğeni