Bebeğinizden kendinize bir şarkı armağan edin

Kızlar ben görev yerimdeyken, evime eşimin yanına dönmeme artık az kalan bir zamanda, çok bunaldığımda şarkı dinlerken sıradaki şarkı bebeğimden bana gelsin diye şarkı tutmuştum. (Bunu ergenliğinde yapmayan yoktur diye umuyorum :sweat_smile: )

Yüksek Sadakat-Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer

çıkmıştı. O kadar anlamlıydı ki benim için o günlerde o sözler. Her bir kelimesi çok kıymetliydi. En bunaldığım zamanda
“Yorulursan yaslan bana, sarılıp uyuyalım gün batımında…”
"Haydi kalk gidelim bu şehirden… "
"Hiçbir yüz güzel değil, senin yüzünden… "

ve daha nice sözler, çok güç vermişti bana. Hala her bunaldığımda bu şarkıyı açarım, bana güç verdiğine inanıyorum bu şarkının. Sanki bebeğimle aramda telepatik bir iletişim varmış gibi geliyor :pleading_face::heart:

Sizin de dinlediğiniz şarkılardan bebişimden bana gelsin dediğiniz şarkı varsa paylaşır mısınız? Ya da bebişten kendinize motivasyon şarkısı armağan etmek isteseniz hangi şarkı olurdu? :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Yaa ne tatlı bir anı :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Benim için en anlamlı olan şarkı ‘Üzümlü Kekim’ şarkısı… Hem Rüya’nın bana söylediği ilk şarkı hem de ne zaman açıp dinlesek hep Rüya ve Eylül (doğacak kızım)'ün gelecekteki hâlleri aklıma geliyor. Benim için bu şarkı çok anlamlı o yüzden :blush::cherry_blossom:

3 Beğeni

Yaaa hemen açıp dinliyorum :heart_eyes: Minik Rüya kızımızın ilk söylediği şarkıya bakayım​:heart:Eylül ismini çok severim ayrıca, isimlerin enerjilerine inanırım ben, şimdiye kadar Eylül adındaki hiçbir öğrencimin problemli bir çocuk/ergen olmadığını gözlemledim​:heart_eyes:

2 Beğeni

Ahahahhah :joy: Eylül ismi hakkındaki yorumun içimi rahatlattı çünkü Rüya çok naif olmasının yanında küçük ergen gibi takılıyor da evde :joy::joy::joy: ‘Ben artık sizinle yaşamayacağım, sizi terk ediyorum, kurallardan bıktım, odama sakın gelmeyin, yalnız kalacağım ben’ naralarıyla evde dolaşan 4 yaşında bir bücürden bahsediyorum. Çok güldürüyor bizi :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Hahhahaahh eyvah eyvah küçük ergen​:joy: bananeğğğ doğurmasaydıın​:joy::joy: Rüya isminde kimseyi tanımadım, o yüzden değerlendiremiyorum maalesef :joy:

1 Beğeni

Bende kızımda tanıdım bu ismi emin ol :joy::joy::joy::joy: Maalesef bu yönleri babasının karakteri :joy::joy: Evde dominant ve kuralcı olan ben olduğum için de bu isyanlar bana maalesef :joy::joy::joy: Sıkıştığı yerde babaya koşulduğu için baba 'evin kahramanı ’ konumunda şu an :joy::joy:

1 Beğeni

Yaa maalesef o öyle oluyor, sorumluluk bizde biraz daha fazla olduğu için babayla daha oyuncu oluyorlar. Biz de sürekli kural koyan taraf olarak isyanları toplayan kişi oluyoruz​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İlerde bu kuralları koyduğum için bana teşekkür edeceğini bildiğimden şu an bu isyanları gülerek karşılayabiliyorum :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ben de ergenleri, onların o tuhaf hallerini çok sevdiğim için üstesinden gelebilirim gibi geliyor​:joy: Allah kolaylık versin hepimize, her yaşın ayrı krizi var​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ayyyy Eylül :heart_eyes::heart_eyes:eşim bir gün kızımız olursa adı Eylül olsun mu dedi daha evlenmeden önce olsun dedim anneme söylediğimde Eylül de doğmazsa nasıl Eylül vereceksiniz dedi :rofl::rofl:şimdi hamileliğimi hesaplanmış bakalım kova burcu olacak mı diye ( ben ve annem kova burcuyuz hiç sevmiyo bu burcu her şeyi kafaya çok taktığımız için ) diyo hesapladım Nisan da doğacak Nisan verirsiniz artık :rofl::rofl::rofl:martta falan doğarsa da mart veririz tamam dedim :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

2 Beğeni

Kesinlikle her yaşın ayrı bir krizi var. Biz şu an 4. yaş sendromu yaşıyoruz bol bol. Tam geçti diye seviniyoruz fakat sendrom ordan bize ‘Kendimi unutturmam’ der gibi tekrar başlıyor :person_facepalming: Bazen sabrım çok zorlansa da üstesinden gelmeye çalışıyorum. Akşam 8 den sonra babaya devir başlıyor zaten :joy::joy::joy:

1 Beğeni

@Tatlıheyecanım_3012 Ahahahah güzel bir şakalaşma olmuş aranızda :joy::joy::joy: İlk kızımızda Rüya ismini ortak koyduk, cinsiyetini öğrendiğimiz gün akşam film izlerken kadının kızına Rüya diye seslenmesi hoşumuza gittiği için koymuştuk, son aylarımda da eşim Balım da olsun yanında dedi. Rüya Balım oldu adı :blush:Bu kızımda da ben hep Nare olsun istedim. Eşim de Eylül istiyordu ikinci kız olursa diye. Eylül Nare koyacağız inşallah bunda da :grin:

Kızım olursa Eylül kesin olur da ikinci ismi rahmetli kayınvalidemin ismi olacak kayınvalidem vefat ettikten 2 gün sonra eşim kızımız olursa annemin adını verelim mi dedi :pensive:hayattayken de diyordum ben annemin adını verelim eşim annem çok şükür hayatta demişti :pensive:bizim çocuğumuz olacağı günleri çok heyecanla bekliyordu canım annem nasip olmadı doğsunlar inşallah ilk fırsatta mezarına götürelim dedim :sob:

2 Beğeni

Kayınvalideniz için de çok özel bir şey olur bu, hisseder emin olun :heart:
Eşinizin de çok mutlu olacağına eminim. Hem adıyla kayınvalidenizi de yaşatmış olursunuz. Çok güzel bir kalbiniz olduğu burdan belli :heart:

2 Beğeni

Buraya inanın çok şey yazmak istiyorum ama tanıdık falan vardır diye de tutuyorum kendimi :pensive:mekanı cennet olsun güzel annemin dünya iyisi bi kadındı çok çileler çok acılar çekmiş inşallah bitmiştir acıları ağrıları cennetin en güzel köşesi nasip olmuştur :heart:annem olsaydı ahh annem olsaydı kimse üzemezdi eşime bile derdi sakın kızımı üzme :pensive:iyiler keşke hiç ölmese hele anneler ölümsüz olsa :pensive:kıymet bilmek lazım toprak aldığını vermyo geri :pensive:

(@duygugillerdenbiri özür dilerim postunu biraz bozdum hakkını helal et :pensive:bi isimden konu buralara geldi :see_no_evil:

2 Beğeni

Helal olsun, olur mu öyle şey​:cherry_blossom: Mekanları cennet olsun iki annenizin de​:pray::bouquet:

2 Beğeni

Mekanları cennet olsun. Sizin dualarınız onlar için en güzel hediyedir emin olun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Allah razı olsun kendi annem hayatta çok şükür :palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

2 yıl önce eşimle beraber eşim için dinlediğim şarkıyı bu gün oğlumuz için dinliyoruz beraber.Ve dinlediğimde 2 yıl önce youtubede yorumda yazmışım.

“Erkek güzeli”

Seni pamuklara sarmalar,sararım Ne bedel isterim,ne hesap sorarım Ne sitemle güzel kalbini yorarım Sakınma tatlı dillerini.🩵

2 Beğeni

Hamileliğimde ben de bebeğimle kendim için çok şarkı tuttum. Hamileliğimin ilk zamanları göksel-arka bahcemde sarkısını armağan etmiştim. Düşük riskim vardı. Bebege devamlı bu şarkıyı söyluyordum. Hamileliğimin son haftasında da dogurmak için o kadar çok hateket ettim ki hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge şarkısını armagan ettim. Şimdi doğum yaptım ama henüz beyaz gürültüden başka bir melodi dinlemeye vaktim yok :rofl: bebeğim bana beyaz gürültü armağan etti :rofl::rofl:

2 Beğeni