Bebegınız kacıncı haftada kac kılo

Bugun konturele gıtım kızım 27 haftalık olmusuz ve 40 cm boyunda ve 1.100 gr normalmı cokmu onde gıdıyor​:pleading_face::pray:

1 Beğeni

33 üncü haftada 2200 dü şuan 35 e yaklaşıyorum

3 Beğeni

Güzel bence :blush:

2 Beğeni

Bencede güzel

@Zeliha1 bence normal bende 29+3 haftalık 1.400

2 Beğeni

17+3 180 Gr kızçemm :face_holding_back_tears:

3 Beğeni
  1. Haftada 460 gr dı :pleading_face:

24 hafta 730 gr

Ee iyi degilmi ki 460 canım :thinking:

1 Beğeni

İyi canım daha küçük ondan duygusallık :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah seni bende tedirgin oldun sandım :joy::person_facepalming: senin bebiş kizmiydi erkek mi :joy: kilosuda gayet iyiymiş ya minnak benimde​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yok kız ben çok takılmıyorum ultrason ölçümleri değişebiliyor :rofl::rofl: Prensesimiz olucak :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: senin bebiş cinsiyeti ne :heart_eyes::heart_eyes:

Ayy hadi bakalım sağlıcakla gelsin inşallah prenses :smiling_face_with_three_hearts: benim bebiş de erkekmis ogluşum oluyormuş 2 gün önce ogrendim sonunda :joy: @Fadik

1 Beğeni

Bence çok normal biz 28+6yız 38 cm 1450kilosu da :smiling_face_with_three_hearts:

Oyy yakışıklı prens geliyor :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Haha aynen geliyor gelmekte olan Allah’ın izniyle :joy:aminn canım benim aminnn hayırlısıyla kavusalim sağ sağlim evlatlarımıza inşallah :heart::heart:

1 Beğeni

Canım bence önden değil normal gidiyor.

Daha da kilo alıcak zamanla :blush:

1 Beğeni