Bebeğin ters durması

Merhaba arkadaşlar

18+4 deyim bugün perinatolojiye gittiğimde detaylı ultrasonda bebeğim ters duruyormuş. Doktor zamanla dönmesini bekleyeceğiz dedi. Bu durumu yaşayıp bebeği dönen veya dönmeyen varmıdır.

1 Beğeni

Canım merhaba, bebek nasıl ters duruyormuş o hafta ben anlamadım. Zaten o haftalarında başının yukarda olması gerekir bebeğin, dönmemesi gerek. Dönmemişse o haftanda normal diye biliyorum. Nasıl ters duruyormuş yani bebek?

1 Beğeni

Bunlardan biridir canım benimde 20. Haftalarfa tersti saf makat gelisti ama sonra döndü

1 Beğeni

18 de dönmemiş olması daha bana normal geldi. 28 gibi dönüyor diye biliyorum

1 Beğeni

Doktor pek açıklama yapmadı. Benim de aklıma takıldı. Teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

32 ye kadar sürdü benim sonra döndü

1 Beğeni

Benim daha dönmedi balım, 28+2 de kontrolümüz vardı. Doktorum %95 doğuma kadar döner dedi. İnşallah :pray:t2: Ki benim doktorum dönmemiş olmasını bu haftasında bile problem yapmadı. Şuan 28+6 günlüğüz :nazar_amulet::nazar_amulet:

2 Beğeni

Benim ki de dönmedi . Şuan 28+6 haftalık ama bende detaylı ultrasona girdim 21-22. Haftamda yine bebeğim bu pozisyondaydı perinatoloğ bebek 28 sonrası dönücek, demişti. Mesela plesantanın konumuna daha çok önem verdi.

1 Beğeni

Bence dönmesi için erken 30. Haftadan sonra başı aşağıya geliyor

1 Beğeni

Daha çok erken, çok pozisyon değiştirir bebiş :blush:

1 Beğeni

Bana 28. Haftalık kontrolümde dönmediği için oğluşum , doktor pozisyonu ters dedi özellikle

1 Beğeni
  1. haftalıkken kontrole gittiğimiz zaman doğum pozisyonunu almaya başlamış demişti bize.
1 Beğeni

Ya muhtemelen doktorların yaptığı yorumlar değişiyor​:woman_shrugging:t3:

1 Beğeni