Merhaba arkadaşlar
18+4 deyim bugün perinatolojiye gittiğimde detaylı ultrasonda bebeğim ters duruyormuş. Doktor zamanla dönmesini bekleyeceğiz dedi. Bu durumu yaşayıp bebeği dönen veya dönmeyen varmıdır.
Merhaba arkadaşlar
18+4 deyim bugün perinatolojiye gittiğimde detaylı ultrasonda bebeğim ters duruyormuş. Doktor zamanla dönmesini bekleyeceğiz dedi. Bu durumu yaşayıp bebeği dönen veya dönmeyen varmıdır.
Canım merhaba, bebek nasıl ters duruyormuş o hafta ben anlamadım. Zaten o haftalarında başının yukarda olması gerekir bebeğin, dönmemesi gerek. Dönmemişse o haftanda normal diye biliyorum. Nasıl ters duruyormuş yani bebek?
18 de dönmemiş olması daha bana normal geldi. 28 gibi dönüyor diye biliyorum
Doktor pek açıklama yapmadı. Benim de aklıma takıldı. Teşekkür ederim
32 ye kadar sürdü benim sonra döndü
Benim daha dönmedi balım, 28+2 de kontrolümüz vardı. Doktorum %95 doğuma kadar döner dedi. İnşallah Ki benim doktorum dönmemiş olmasını bu haftasında bile problem yapmadı. Şuan 28+6 günlüğüz
Benim ki de dönmedi . Şuan 28+6 haftalık ama bende detaylı ultrasona girdim 21-22. Haftamda yine bebeğim bu pozisyondaydı perinatoloğ bebek 28 sonrası dönücek, demişti. Mesela plesantanın konumuna daha çok önem verdi.
Bence dönmesi için erken 30. Haftadan sonra başı aşağıya geliyor
Daha çok erken, çok pozisyon değiştirir bebiş
Bana 28. Haftalık kontrolümde dönmediği için oğluşum , doktor pozisyonu ters dedi özellikle
Ya muhtemelen doktorların yaptığı yorumlar değişiyor