Bebeğin suyunun azalma si

Kızlar bebeğimin suyu azalmış doktor perinatoloji ye sevk etti bu durumu yaşayan var mı

Kaçıncı haftadasınız son haftalara doğru plesenta yaşlanması su azalması genellikle olası kabul edilebilir şeyler doğuma az süre kaldığı için oluşan durumlar ama erken haftalarsa kontrol ettirmek te fayda var

Ben 34 haftalığım bana da sınırda değil dedi ama geçen ki gelmene göre bir ay önce yani azaldı dedi dikkat et suyu 3 lt re iç nar suyu iç felan dedi

35 haftalık ama 3 hafta kadar geride gelisimi ciğer geliştirici iğne vitaminler verdi takip altına aldi

İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Yatış yaptılar mı hastaneye evde mi bekliceksiniz.

Yatış yapmadı özel hastanede tedavi görüyorum ayaktan yapıyoruz sıkı takip altında

Benim de 25.haftamda suyum azaldı 2cm kadar düştü bebeğimde de gelişim geriliği başladı 43 gün hastanede yattım, bu süreçte günde 2.5 3 litre su tükettim havuç ve armut suyu karıştırarak içtim ve beslenmeme çok dikkat ettim suyum düzeldi gönlünüzü ferah tutun dikkat ederek

İyi o halde endişe etmeyin sizde tavsiyelere uyun sağlıkla gelsin bebişiniz.

Herhangi bir belirtisi oldu mu

Hayır hiç bir belirti yoktu kontrol de doktorum farketti maalesef

Su içmeniz nasıldi

Benimde 37 haftalıkken suyumun azaldığını söyledi doktor haftaya kontrole geldiğinde yine azsa serum vericem dedi ama hafta gelmeden doğurdum ben 37+4tu galiba

Suyun azlığı son haftalarda olur benim ki bebeğim gelişme geriliği oldu

Şuan 35 +1 günlük oldum bebeğim 32 hastayla uyumlu ve suyu sınır da

Benimkide ozmn karnı küçük kalmış demişti

Cok su için tuzu azaltin hatta hiç tüketmeyin. Salatalık yiyin tuzsuz şekilde. Bebege iyi gelecek meyve ve yemekler tuketin yogurt muz yumurta ceviz badem havuç vs.

Merhaba benmde suyumda azalma varmış 37 ci haftada doğum olur dedi. 34 35 haftalık görünüyor bebek

Bende yarın 36 haftalık oluyorum doktor durdurabilirsek 37 hafta ayın 17 sine alırız dedi inşallah bj hafta daha suyu yeter ona çok korkuyorum

Gelişimi geriden geliyor enazindna 37 haftalık olsa