Bebeğin suyu az çıktı

32.haftada bebeğin sıyu az çıktı. Devlet hastanesindeki doktor çok üzerinde durmadı çok normal gibi davrandı. Özel doktor üç güne bir kontrol edicez diyor kafamız karıştı. Bu durumda sezeryan öneriyor doktor. Bebeğin de başı biraz büyükmüş. Su azlığı yaşayan var mı başka

3 Beğeni

Merhaba, hosgeldiniz​:cherry_blossom: Benim eltimi yanlıs hatırlamıyorsam 30-31 haftadan itibaren suyu azaldıgı icin hastaneye yatırdılar. Bebegin kalp atımlarına gore hemen sezeryana alabilmek icin… Suyun cogalması icin havuc suyu önermişlerdi hergün içiyordu bir miktar suyu arttı. 36 hafta da sezeryan oldu. 15 gun kuvozde kalıp cıktı. Havuc suyunu isterseniz sorun. Bol su içmekte faydalı aynı zamanda. İns saglıkla kavusursunuz :palms_up_together:

Evet doktorum da söyledi havuç suyu içiyorum sabah akşam 1 bardak. Bir de deveci armutu ye dedi. Su azlığı sorunu yaşayan varsa bilgileri olsun

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow:

Şimdi nasılsınız ?

Ben su azlığını 30/31 ci haftadan itibaren yaşadım.Hatta burada da konular açmıştım ararsanız.37 ci haftamda doğumum gerçekleşti.Benimde doktorum bu suyla daha kaç hafta hamileliği sürdürebiliriz söylemişti.Su konusunda endişe etmeyin ama kendinizede çok dikkat edin.Gelen her akıntıyı gözlemleyin.Ama bebeğin kafasının büyüklüğü hakkında bişey söyleyemiycem.Biraz bu durum genetikte olabilir.Anne,babanın kafası büyükse bebekte onlara çekmiş olabilir.:woman_shrugging:t4:

1. Haftadayız su sınırın biraz üstünde çıkıyor 38. Haftada sezeryan planladı doktorum. Havuç suyu, deveci armutu günde 2-3 litre suyla stabil devam ediyoruz. 3 günde bir kontrole gidiyorum. Sınır seviyesi 5 miş. 5in altına düşerse o zaman sezeryanı erkene çekeriz dedi doktor

Ben yaşadım 33. Haftada suyum azalmıştı 35. Haftada normal orandan daha azdı doktorun ben riske atmam dedi suni sancı ile doğumu başlatmak istedi ama yine sezeryan oldum size de söyliyim bence direkt sezeryanla doğum başlattırın bebeğin kilosu yerindeyse küveze bile almıyolar benimki küveze girmedi suni sancıyla boşu boşuna kendine eziyet ve bebeğe eziyet çektiriyosun bence direkt sezeryanla doğum başlasın ve 3 günde bir kontrollerine git asla aksatma ve hareketsizlik felan hissedersen hiç beklemeden doktora git