Bebeğin ne kadar büyüdü 👶

Bende jeton düşmedi havalar sıcak kız tepiniyor beynim sulandı iyice doğurduğunu niye yazıyor karnındakini yazsa

Hahaha bebeğin ne kadar büyüdü diyince her şeyi kapsiyor simdi dogan dogmayan​:face_with_hand_over_mouth::joy:

Aynen valla ucu açık sohbet olmuş senin bebiş nasıl ne kadar oldu doğum yakın mı

33 haftadayiz bizde az kaldi sayılır zaman gecmiyor son aylarda

1 Beğeni

34 haftalık olduk bizde valla zaman geçsin diyorum bende bakalım doğum ne zaman belli olacak

Sag salim gelsinler inşallah

İnşallah canım herşeyi hazır bekliyoruz gelmesini

1 Beğeni

Bizde 33 + 4 olduk seker vaf bende en son 32 bebegim 2200 gram di diyet insülin vs biraz korkulu zor geciyor hamd olsun

1 Beğeni

Şeker gebeleri çok etkiliyormuş ama dikkat ettiğinde o kadar sorun olmaz sanırım sağlıklı olsunlar da zayıf yada kilolu hiç farketmiyor doğunca da alır kilo

1 Beğeni

Evet canlm ayenne oyle surec yoruyor saglik olsun duanızı eksik etmeyin hayirli geceler

1 Beğeni

Bence direk 6 falan doğar 22 de 2200 normal değerlerin çok üstünde hanımefendi

2 Beğeni

Neden olmasin

Bizde 38+2 deyiz 3300 olmus kilomuz :hugs:

Kız ben gebelikten bahsediyon sandım dogmuş kilosu olduğu sonradan anladım :joy:

Peki haftasını doğru yazdınız mı:sweat_smile: 22. haftada bebekler 450-500 gr oluyor, bu elbette ortalama değer. 700-800 gr olanlar da vardır. Ama 1,5kg fark çok fazla. Yarım kilonun üstünde farkı bile hoş karşılamıyor doktorlar kilonun önde gitmesi iyi birşey değil diye.

1 Beğeni
  1. Haftadayım 1.532 gr olmuş boyuda 39 cm :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
1 Beğeni

35+5 te 2700 gr olduk :blue_heart:

Şekerim yok sürekli şeker ölçğmü yapıyorum

Evet üstünde ama hersey normal şuan