Bebeğin ne kadar büyüdü 👶

Ben 24. Haftada yaptırdım bildiğim kadarıylada bu haftalarda yapılması gerekiyor

27 haftalık iken geçen hafta boy 35 cm kilo 1.060 idi Şeker yüklemesi şartmı

Benim de aklıma takıldı şimdi niye sylemedi bnde kontrole gdince sorayım ne yptirmamis görünürde panda gibiyim kilomda var​:see_no_evil:

Ben bi hafta aralıkla denedim bilmiyorum faydasını gördüm cici bebe sütle yedim 100 gramdan fazla almıştı bebegim

1 Beğeni

İsteğe bağlı dye biliyorum bn ama bnm doktorum sylemdi bnde bişey yptrmadim

Şeker yüklemesini her doktor istemiyor sanırım zaten

1 Beğeni

30.hafta da gittim 1450 gramdi kizim

1 Beğeni

28 haftalık olduk kilomuz 1201 gram boyu bu hafta söylemedi ama geçen hafta 37 cm di

1 Beğeni

17+2deyiz kilosu 200 gram :yum::yum::yum:

Geçen hafta 30+0 da 1500 dü kontrole 2 hafta var :four_leaf_clover:

1 Beğeni

Ay cok kafama takmistim bende bakiyorum herkesin 30 da yuksek kilolar yaziliyor dusuk mu gidiyor diye düşünmüştüm bi an senin yorumu gorunce rahatladim bacim :smiley:

Cinsiyeti ne bebisinin

32+6 da da benim kızım 1.992 gramdı:blush:

Bende 30. Haftada öyle sanmıştım 1550 ydi ama alıyorlar bu haftadan sonra maşallah :blush:

34.haftadyz boyunu bilmiyorum ama kilosu maşallah 2666​:smiling_face:

Ay insallah kiz tülay valla bakıyorum 27 de 28 de 1500 olan bile var :smiley:

Benim kizimda 25 haftalik bugun kontrolumuz vardi 34cm 900 gr :smiling_face_with_three_hearts:

Sorma var maşallah diyelim napalim​:joy:

Ben yaptırmadım

Bian 5 kg deyince anne karninda sandim . Hemen sey dusuncesi oldu ay nasil dogracak simdi 5 kilo normal dogumda olmaz ki :see_no_evil::see_no_evil::hear_no_evil::see_no_evil::hear_no_evil::see_no_evil::woman_facepalming:bebek icerde obezite olmus diycektim . Isin sakasi ama insAllh en guzel gunlerin ailenle gecer .

2 Beğeni