Bebeğin kilosu

Evet Anneler 31+1im bu pazartesi kontrole gittiğimde öğrendim kilosu 1kilo 389 gram doktoruma sordum herşey yolunda kilosu da çok iyi dedi sizin bebekleriniz aynı hafta da ve haftaya yakın olanlar bebekleriniz kaç kilo sizce de iyi mi kilosu :hugs:

32+2 haftalık hamileyim bu gün doktorum bebeğin 2 kilo olduğnu söyledi normal mi arkadaşlar ?

2 Beğeni

Bence normal canim doktor ne dedi pekı

2 Beğeni

Haftasiyla uyumlu dedimi? Bende seni le ayni hafdayadım. Doktora gitmedim.

1 Beğeni

Bence de normal

1 Beğeni

ultrason doktorum başkasydı bu gün birşey sormaya korktum kaba davrandığı için

Ağzmı açıp birşey soramadm ki,kaba davrandı diye.Kendi ultrason doktorumun yerine başkası baktı da

Kızlar Bebeyin kilosunu falan kacinci haftada diyorlar benim Oğlum olmasına bakmayarak Çıkıb ağlımdan

Benimmde ultrason doktorum cevap vermiyor insana soru sorunca.cok sinir oluyoruz parasiyla bakiyor ama sanki lafi da parayla satmak niyetindeler. Hic bir cevap vermiyor ya ,şikayet edecegim artik sinir oluyorum birdaha oyle yaparsa yuzune soylicem seni şikayet edicem diye.artik sabrim taşiyor çünki.

1 Beğeni

bana her defasnda normal diyordu,24 haftamda 900 gramdı şimdi 32 yim 2 kilo dedi

1 Beğeni

900 grmı.ben 25 haftamda 600 dü

evet​:rofl: bebeğin kilolu olucak dedi

Ozaman haftasından onde gidiyor kilosu. Cansunki gibi

1 Beğeni

Hamile kadına kaba davramaya utanmıyor musun? Hamile kadını üzmenin günahı çok büyük bilmez misin Böyle deseydin :rofl::rofl: Kaba davrananlara boyle diyorum. :grin:

Ben 32+4 haftalık hamileyim kilosu 2 kilo 150 gram normal mi arkadaşlarlar

Tami tamina hemde. 33 haftalık bebek 2 kilo 100 gr olmalı normalde. Bravo :grinning::pray:

Normal arkadaşım

ilk defa böyle daveandı birisi birşey diyemedim korkumdan yalandan konuşur bebeğim hakknda diye korkudan bişey diyemedim​:joy::joy:

Adamı yerle bir etmek için bir ahın bir göz yaşın yeter. Kıyamam sana :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

doktorlar kıyıyor vAllaha​:joy:

1 Beğeni