Doktorunuz size ne zaman bebeğiniz kanala inmiş dedi? Sizin belirtileriniz neydi? Bebeğin kanala indiğini karından ultrason bakarken mi dedi yoksa alttan muayene ederken mi dedi?
Üstte sorum hiç bilginiz yok mu ya
Sen kendin de hisedersin aslına bebeğinin kanala indiğini bazen ani şekilde iner bazen de haftalar sürer kaburgan la bebeğinin arasında dürt parmak yerleşiyor sa bilki bebeğin aşağıya iniyor attık kanala girmez hemen ama haftalar sürer bazen karnın aşağıda mı yukarıda mı
5 parmak var arada göbek deliğimden 2 3 par ak yukarıda bitiyor karnım ama doktor hiç kanala indi inmedi demedi. Devlet hastanesi olduğu için mi ye düşünüyorum
Kaç haftaliksiniz
33+4 haftalığım ikinci gebelğim
Devlet hastanesi öyle pek fazla bir şey demez haftan da daha var dönmüş mü acaba baş aşağıya
Haftaniz daha var daha erken bence kanala inmesi için
Evet baş aşağı bebek bilmiyorum kanalda mıacaba diye düşündüm
Baş aşağı dününce hemen kanala girmiyor biraz zaman alır o
Doktora sordunuzmu acaba ben gittiğimde bana normalmi.sezeryanmi diğer doğumların normal demiştim ultrasona baktığında gidişat normal gözüküyor inşallah normal olur demişti 2gun sonra bende 34 haftalık olacağım 35 haftalıkken gideceğim kontrole o zaman daha net bilgi verir bence bebeğin duruşuna göre …en son 28haftalikken gittiğimde yan yatıyordu ilk dogumunuz normalse buda normal olur bence Bebek ters durmasını surece
İlk doğumum sezeryan inşallah ssvd düşünüyorum