Bugün kontrolüm vardı doktor detaylı ultrason a gönderdim bişey olurmu kızlar yaşayan varmı 33+5 son aylarda normalmi
Sıkıntımı var diye detaylı ultrasona gönderiyor?
Ben öyle anladım tekrar aradım esşimi yemin etti bı sorun hiç gitmedim ya detaylı ultrasyona ondan garanti olsun demiş doktor bide almanyadayım ben Almanca bilmediğim için öyle şüphelendim eşim dedi yok olsa ben böyle dururmuyum dedi yemin etti içim rahatladı biraz
Sadece kansızlık var biraz kan ilacı verdi kan değerim 9.5
33+5 çocuk kilosu 2500 boyuda 46 cm internet ten baktım gelişimide gayet iyi görünüyor çok hareketli bir bebekte
Kilo ve boyun, kalp ritim hızıyla ilişkisi yok ki canım. Detaylı ultrasona türkiyede daha erken giriyoruz ama belki oranın durumu o şekildedir canım.
29 haftalıkken söyledi ama benim sigortam yok çok pahalı olur dedi isteğinize bağlı dedi bizde gitmedik dün hastanedeki doktor muayene etti türk dü doktorum herşey yolunda kalp atışıda gayet iyi dedi polikniğe gittiğim doktor doğumda yaklaşıyor garanti olsun detaylı ultrason a gir demiş sırttını falan biz tam göremiyoruz demiş
Bugün nst çekildi kalp atışı 144 175 kadar çıkıp iniyordu normalmi
İki defa nst yaptı ilkinde bebek uyuyordu tam sonuç alamadılar ikincisinde uyandı hareketlendi
Bizimde 1 kere nstye girdik daha .
Bı aralık normal canım
Bugün bu şekilde iydi teşekkür ederim canım
Ben 28 haflakken beşaldık iki haftadır bir muayene her seferinde giriyorum
Girdim bu gün detaylıya her yolunda çok şükür bı sıkıntı yok gayet sağlıklı