Kızlar bebeğin kalbi durursa belirtisi olur mu 2 aylıkken
Bildiğime göre bebeğin kalbi durduğunda annede ağrı başlarmış. Kasık ağrısı gibi bir ağrı olurmuş. Bilinir yani bence
Kanaman başlayabilir beta hcg degeri hizla düşmeye başlar
merhaba öncelikle Allah korusun diyerek başlıyorum. malesef bir takım sıkıntılar yaşadık doktorum da hemşirem de eğer vücudumuzda bize zararlı bir şey varsa (bebeğimiz yaşamıyorsa) vücut ondan kurtulmak için elinden geleni yapar demişti. kopkoyu renk akıntı, kanama, kasıklarda şiddetli ağrı vücudun belirti göstermesiymiş. Allah saklasın inşallah iyisinizdir
Allah razı olsun çok şükür iyiyim ama ilk gebeliğim olduğu için yüreğim ağzımda sürekli ve bişi oldu mu diye korkuyorum kötü şeyler düşünmeye başlıyorum
Canım sen çok evham yapıyorsun anlıyorum endişelisin ama sürekli kötüyü çağırma diğer başlıkta da aynı şeyleri yazmıştın böyle yapma lütfen çok şükür iyisin bak MaşeAllah
korku elbette hepimizde var ne hikayeler duyduk. önemli olan içimizi ferah tutmak belirti yoksa. canımızı ne kadar sıkarsak o kadar kötü oluruz eğer belirtin yoksa dikkatli davranarak içini ferah tut Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuşursunuz
Cok sağolun allah razı olsun