Merhaba kızlar
Bebeğin neden sadece kafası çok terler ?
Eylül’ün hiçbir yeri değil, sadece kafası çok terliyor. Sizce bu neden olur, nasıl önlem alınır ?
Merhaba kızlar
Bebeğin neden sadece kafası çok terler ?
Eylül’ün hiçbir yeri değil, sadece kafası çok terliyor. Sizce bu neden olur, nasıl önlem alınır ?
Cesurunda hep kafası terliyor. Şapka değişip yıkamakla geçiyor günlerim En çokta kaka yaparken terlediğini fark etdim . Sanırım kabızlık terletiyor cesuru. D vitamini demir eksikliği olduğu zamanda kafa çok terliyor.
Bence her yeri terliyordur ama zıbını çekmiştir. Ensesi de mi kuru, şapka kalın gelmiş desem eylül hep şapkasız
Sırtına bez koyuyorum. Kafası terlediği zaman bezine bakıyorum ama kupkuru bez. Sadece kafası terliyor. Onu da soracağım doktora. Ben de merak ettim
genelde vitamin eksikliğinden olur derler.Ben İlkini çok kalın giydirmiyorum , belki de sıcaktan terlemiştir.Şapka da yalnızca gece uyuturken takıyorum.Gün içinfr kafası açık oluyor
Tahlillerde çıkmamıştı vitamin eksikliği. Neyse doktora soracağım bakalım. Bizde de sürekli terleme yok da terlediği zaman sadece kafası terleyince garibime gitti