İlk gebelikte bebeğin hareketlerini ne, zaman hissettiniz?
- Haftada pıt pıt bi atış hissettim devam da ediyor aralıklarla ama ilk gebeliğim bilmiyorum bu bı hareket mi ki
21.haftada hissettim .İlk gebeliklerde genelde 20.haftadan sonra hissediliyor canim
12.haftada hissetmen çok zor .Gazdır o.
İkisinde de 18. Haftalarda net hissetmeye başladım ben ya daha öncesi gaz mı karın gurultum mu bebeğin pıtırdaması mı fark edemedim pek
Pıt pıt damar atıyormuş gibi bilmiyorum vallahi
Bak aynısı bana da oldu rahimde elimi gezdiriyorum sadece parmaklarim bebişin olduğu yerde pıt pıt pıt atıyor arkadaşımın doktoru bu şekilde hissedebilirsin demişti onun 4 düşükten sonra hissettmesi için
Yok aşko elimi gezdirdiğimde bişey yok bende denedim açtığın baslığı okuduğumda normal oturuken yatarken atıyor ara ara
Bende işte elimi gezdiriyorum hiçbir yerde o his yok sadece tam bebeğin olduğu yerde var bence bebek ya
Haha kendimizi avuturken biz
Ben 10.haftamdayım gece uyurkun sanki içimde bir şeyler hiss ediyorum gibi geliyor
Kız bence avutmak değil bunuda söyleyen doktor be tıp diyo
Seni çok iyi anlıyorum
@Ummuhannur Canım İlk gebelikte, 18-22. haftaya kadar ilk hareket hissedilebilirken, ikinci ve sonraki gebeliklerde, 16. hafta kadar erken hissedilebilir. Mesela ben 16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti
14 uncu haftadan itibaren hissetmeye basladim
Pıt pıt nefes alıyor gibi karnim kalkıp iniyordu bendede))
İkisini de 16 haftalıkken hissettim galiba
19+2 haftaligim ben daha bisey hissetmiyorum hatta bazen endişeleniyorum ama ilk gebelikte oluyormuş ayrica kilonun yag dokusunun dokusunun buna etkisi varmis. Bende hissetmek icin heyecanlaniyorum ve bekliyorum