Bebeğin hareketleri 😊

İlk gebelikte bebeğin hareketlerini ne, zaman hissettiniz?

1. Haftada pıt pıt bi atış hissettim devam da ediyor aralıklarla ama ilk gebeliğim bilmiyorum bu bı hareket mi ki :smiley:

21.haftada hissettim .İlk gebeliklerde genelde 20.haftadan sonra hissediliyor canim

12.haftada hissetmen çok zor .Gazdır o.:slightly_smiling_face:

İkisinde de 18. Haftalarda net hissetmeye başladım ben ya daha öncesi gaz mı karın gurultum mu bebeğin pıtırdaması mı fark edemedim pek :smiling_face_with_three_hearts::grinning::grinning:

Pıt pıt damar atıyormuş gibi bilmiyorum vallahi :smiley:

1 Beğeni

Bak aynısı bana da oldu rahimde elimi gezdiriyorum sadece parmaklarim bebişin olduğu yerde pıt pıt pıt atıyor arkadaşımın doktoru bu şekilde hissedebilirsin demişti onun 4 düşükten sonra hissettmesi için

Yok aşko elimi gezdirdiğimde bişey yok bende denedim açtığın baslığı okuduğumda normal oturuken yatarken atıyor ara ara

Bende işte elimi gezdiriyorum hiçbir yerde o his yok sadece tam bebeğin olduğu yerde var bence bebek ya :joy:

Haha kendimizi avuturken biz :smiley:

1 Beğeni

Ben 10.haftamdayım gece uyurkun sanki içimde bir şeyler hiss ediyorum gibi geliyor

1 Beğeni

Kız bence avutmak değil bunuda söyleyen doktor be tıp diyo :joy:

1 Beğeni

Seni çok iyi anlıyorum :joy:

@Ummuhannur Canım İlk gebelikte, 18-22. haftaya kadar ilk hareket hissedilebilirken, ikinci ve sonraki gebeliklerde, 16. hafta kadar erken hissedilebilir. Mesela ben 16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissettim sonraki haftalarda yavaş yavaş tekmeler belirginleşti :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

14 uncu haftadan itibaren hissetmeye basladim

1 Beğeni

Pıt pıt nefes alıyor gibi karnim kalkıp iniyordu bendede))

1 Beğeni

İkisini de 16 haftalıkken hissettim galiba

19+2 haftaligim ben daha bisey hissetmiyorum hatta bazen endişeleniyorum ama ilk gebelikte oluyormuş :pensive: ayrica kilonun yag dokusunun dokusunun buna etkisi varmis. Bende hissetmek icin heyecanlaniyorum ve bekliyorum :heart_hands::heart_hands::heart_hands: