Kızlar merhaba bebeğin ilk hareketlerini nasıl hissediyorsunuz ve kaç haftalıkken hissettiniz 16 hafta giriyom sağ tarafımda bazen bı kanat çırpış böyle gaz gibi hissediyorum ama saniyeler içinde hemen geçiyor sizce hareketimi
Ben bugun 17 haftalık oldum. Bazen sankı gıdıklıyor gibi his alıyom sonra dikkat ediyom yok gibi yani bende daha hissetmedim heralde nasıl oluyorr acaba bu aylarda kıbırtaması
Benimde öyle bı kaç kişiye sordum bebeğin hareketleri diyorlar küçük olduğu için öyle hissediyorsun diyorlar bilmiyorum artık ama benim yeni başladı seninde mi
Selamm
Bebek hareketidir canim daha cok kücük oldugu icin ayirt edemiyosun ama böyle ufak capli carpinti yada böyle ufak kipirtilar oluyo saniyelik bendede öyleydi
Evet yeni basladı
İlk bebekse hissetmek 20. Haftayı bulabiliyor ama bu haftada hissedenler de var
Ben 18. Haftada karnımda sanki çıkıntı görmüştüm acaba bebekmi falan diye düşünürken sonra kayboldu o sıra ilk hareketi hissettim birde karnımda dönerken bazen midemin içinde su dönüyor gibi hissediyordum. ilk tekmemi ise 20. haftada hissettim hatta 20+4 te eşimde hissetti
Kelebeği elinde tutarsın kanat çırpar ya öyle bir his ben böyle hissetmiştim 20.haftayı buluyor gerçekten hissetmek öncesindeki hareketler genelde bağırsak hareketleri ile karışıtırılabiliyor