Bebeğin eşi aşşağıdaymış doktor öyle söyledi, zararı nedir, yada bir sıkıntı olur mu, napabilirm?
Kaç haftalık hamilesin belli bir haftadan sonra yukarı çıkıyor benim ilk gebeligimde asagida idi sonra olması gereken yere çıkmıştı dinlen bol bol ayaklarını biraz yüksek tut
Geçmiş olsun benimde öyle 15 haftalik olduk ara ara kanamam oluyor ve karin ağrısı hissediyorum inşallah sagsağlim bebeklerimize kavuşuruz
Aynen kendi doktoruma söyledim oda aynen böyle dedi normalmiş bu haftalarda
Geçmiş olsun inşallah amin
Doktorunuz zararı var vs dedi mi peki ? Sordunuz mu ?
Evet sordum, bu haftalarda normal dedi, rahime kadar inmiş ama bu zamanla yukarıya doğru çıkar, çıkmazsa ona göre sezeryan doğuma alırız dedi
34+5 haftalık gebeyim benim hâlâ eşi aşağıda bir sorun olmaz dedi doktor ama şimdiye kadar çok dikat ettim eşi aşağıya tutulmuş dedi çıkamaz artık yukarıya dedi artik erken doğum olma şansım var dedi 15 haftalık olunca eşi de aşağıda ise düşük riskim vardır eğer yukarıya çıkmazsa haftalık ilerlediği zaman erken doğum riskin oluyor eğer daha bir şey olmuyorsa tam zamanına kadar İnşallah doğum yaparsınız
Hm benimki 21 haftalık olunca normal dedi o yüzden çıkar DİE düşünüyorum, inşallah, sizde sezeryan dedimi sizinki doğuma yakınmış çünkü, kazasız kurtulun inşallah hayırlısıyla
Bana sezeryan demediler normal doğum olma ihtimali yüksek dediler bekliyorum eşi aşağıda olması illaki sezeryan olmak zorunluğu yokmuş duruma göre doktor ne önerirse o olur galiba ama benim doktor normal doğum yapabilirsin dedi bir sakıncası yokmuş