Bebeğimin kilosu normalmi

merhaba annişler bugun dr kontrolüm vardı 27+2 yim bebeğimin kilosu 970 gr boyu 34 cm doktor normal dedi ama yinede sizden de bilgi almak istedim normalmi nasıl kızlar tecrubelerinize güveniyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende sordum daha cvp veren olmadi ama normal bence boyu da gayet iyi sağlıklı olsun

1 Beğeni

gunduz herkes yogun oluyor mutlaka verirler canim yorum arkalarda kalmis olabilir​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen canım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı nasip etsin hepimize bebisleri

2 Beğeni

aminnnn insallah canim sağlıcakla alalım kucaklarımıza​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim ki o hafta 1140 gramdı. Normal aralık yine 900 gr, ama sen beslenmene ekstra dikkat etmelisin canım. Bak ben şuan haşlanmış yumurta yemediğim gün yok, muz yemediğim gün yok.

Bizim bebekler yavaş yavaş kilo alabiliyor bazen biliyorsun durumu.

975 gr geldi canım hergun yumurtami yiyorum neler neler dr cok normal dedi ama yinede sizinle istisare etmek istedim canim

1 Beğeni

Oh süper afiyet olsun canım. Bencede normal aralıkta. Zaten bizim içi. 28. 32. Haftalar önemli.

1 Beğeni

cok sagol canim benim bebeklerimize yarasın inşallahhhhh​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canım benim​:butterfly:

1 Beğeni

Gayet normal benim oglumda 25. Haftada 870 grmdi 36 haftada doğdu 2950​:heart_eyes:

1 Beğeni

cok tsk ederim canim​:smiling_face_with_three_hearts:

benimde 27+2 975 gr aynı gidiyoruz dogumlarimizda yakın inşallahhh​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Bence gayet güzel :blush:

1 Beğeni

cok şükür tsk ederim canim​:smiling_face_with_three_hearts:

cinsiyetim erkek senin ne

1 Beğeni

erkek benimde​:blush: