Bebegimin kalbi durdu bugün

Yarin kurtaj olcam ve cok gerginim. Daha once olan var mi nasil yapiliyor oncesi sonrasi surec nasil oluyor? 8 hafta 5 gunluktu. Kanamam vardi…

3 Beğeni

Başınız sağolsun :pleading_face:

Çok üzüldüm :pleading_face:

Böyle durumda ne denirse fayda vermeyecektir size ama şunu kalpten söylüyorum ki yanınızdayım :heart:

Bir dahaki güzel haberi beraber karşılarız burda inşallah :pray:

6 Beğeni

@Cansu arkadaşım bu konuda sana bilgi verebilir

2 Beğeni

Başınız sağ olsun canım… Rabbim kolaylığını versin inşallah

4 Beğeni

Ya basın sagolsun cok üzüldüm ya … suan hic böyle bi paylasımın karsıma cikcagını düsünmemisdim… Benımde arkadasım 1 ay önce düsük yapdı ya kürtaj dendi yada ilacla kendılıgınden düssün dendi o ilac tedavisini secmisdi ama dedı kürtaj olsam daha ıy olurdu diye …

Ama inshAllah tekrardan tasip olur sag saglım kucagına alırsın

3 Beğeni

başın sağ olsun , Allah bir daha yaşatmasın

1 Beğeni

Başınız sağolsun bende yaşadım aynı durumu benimde 8 haftalikti hiç korkmayın zaten bayıltiyorlar çıkınca da adet sancısı gibi sanciniz oluyorallah tekrar nasip eder insallah

2 Beğeni

Bide baska doktora da görünmenizi tavsiye ederim bı arkadasimin başına geldi bebeğin kalbi tekrar atmış size ümit vermiyim ama deneyin bence bide benim en büyük pişmanligim bebekten parça aldırıp nedenini öğrenmemem şeker mi tansiyon mu neden oldu diye bence yaptırın öğrenin ona göre tekrar hamile kaldığınızda dikkat edersiniz

2 Beğeni

Başınız sağolsun rabbim yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda daha güzel haberler alırsınız :two_hearts::pensive:

1 Beğeni

Başınız sağ olsun, Allah acınızı hafifletsin. İnşallah tekrar nasip olur ruhunuz ve bedeniniz ne zaman hazır hisseder ise o zamanda inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Başın sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın :palms_up_together:

1 Beğeni

Başınız sağ olsun benim de ilk gebeliğim öyle oldu. Yatışım yapıldı operasyona aldılar akşamına taburcu olmak istedim çıktım

1 Beğeni

Öncelikle basın sagolsun.sanada çok geçmiş olsun .benimde 2.ci gebeligimde kürtaj oldum. 8 hafta 5 gunluktu mide bulantım vardı doktora gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu.ve beni zehirliyormus.ben hicbirsey hissetmedim zaten uyuttular. Ondan sonra normal hayatıma döndüm .7 ay geçti ve tekrardan hamileyim .Rabbim sanada nasip etsin canım üzülme hiç.

3 Beğeni