Bebeğimin ilk hareketleri

Hamişler bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz kaçıncı haftalarda

Ben 17. Haftadayım ama hiç bir hareketlilik yok hissetmiyorum

1 Beğeni
  1. Hafta pıt pıt bazen hissediyodum her gün değil sonradan fazlalaştı kuzum ilk gebeliğinmi :cherry_blossom:

Evet ilk gebeliğim arada bir endişelendiriyor bu beni Birde düşük tehlikem olunca paranoyak oldum :smiling_face_with_tear:

Ben 15. haftada hissetmeye başladım çok erken hissettim galiba​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

endişelenmeyin ilk gebeliklerde genelde 20. haftadan sonra hissediliyormuş

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk gebelikte 20. Haftadan sonra daha net hissediliyo diyo doktorlar benimde ilk cinsiyeti ne :cherry_blossom:

1 Beğeni
  1. Haftada çok az hissediyorsun biraz daha büyüdüğü zaman dönme hareketlerini, tekmelerini hissediyorsun. Hatta içerde rahat değilse sancı gibi vuruyor sana :sweat_smile:
1 Beğeni
  1. haftadan sonra net şekilde hissedilir :blush:
1 Beğeni

Öncesinden yazamadım yorumlarınız için çoook teşekkür ederim içimi rahatlattınız birazdan muayeneye gideceğim gece sabaha kadar uyuyamadım döndün durdum sabahta karnımda sancılı bi hareket vardı sanırım rüyaydı ama gerçekte de hissettim karnımda elimi karnıma koydum hareketlilik vardı gerçek gibiydi ama değildi sanırım ama o his gerçekten çok güzeldi Benim bebiş kendini göstermedi önceki randevularda bakalım belki bugün gösterir çok merak ediyorum bende

Erkek bebekler çabuk canlanır diyorlar erkekmiydi ondan mı acaba

Hayir cinsiyeti kız

1 Beğeni

Benim bebiş göstermedi cinsiyetini Kız istiyorum bende :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Ilk gebelıkte 20 de hıssettım ıkıncode 12

kizlar göstermiyor genelde benimkinin cinsiyetini de zor öğrendik

İlk nasıl hissettiniz bebeğin hareketini nasıl bir duygu oldu :blush::smiling_face_with_three_hearts: