Bebegimin hareketleri durdu 😨

Ya 2 gundur kıpır kıpır olan bebek gece bile hareket yok acaba uyuyomu dedim cikolata gece bile portakal vesayre biseyler yedim costurmak icin yine yok ve bn gece uyuyamiyoken harrketlerinden fln cok rahat yatiyorum allah korusun yokmus gibi endisem boştur umarim.

Bugün hareket hissetmezsen bir doktora görün istersen canım

Bence de bir doktora gorunun acilde de gorunebilirsiniz ozel bir hastanenin kac haftaliksiniz hareketlerini yeni hissetmeye basladiysaniz çok düzenli olmuyor ilk zamanlar.

kac haftalik hamilesin

23+4 olduk yok yeni deyil yaklaşık 2 aydir cok sk hisediyodum

23+4 gunluk

Hala hisedemedim ama herangi bi agrida yok gayet rahatım sadece biraz gidip gelince alt karnim agriyo

@Duygusalanne ihmal etme mutlaka doktora gidip muayene ol

1 Beğeni

Sağlık ocağımda cihaz var dinliyor lar canım korktugunda yakın sa sağlık ocağına git direk böyle durumlarda

1 Beğeni

Acil kadın doğuma gidin orada hem bebeğinizi hemde kalbini duyarsınız

1 Beğeni

Doktor a gittiniz mi haber edin bence yeri rahat olunca uyuyordur güzel haberler alın inşallah

1 Beğeni

Hissettiniz mi bebişi ?

1 Beğeni

Bende 23+4 günlüğüm, benim bebeğim de iki gün çok hareketli 1 gün hiç yok gibi. Arada hareket edip hissettiriyor ama bu hareketler 28.haftadan önce ztn düzensiz olur. İçiniz rahat etsin diye gidip görünün. Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz :blush:

1 Beğeni

bende de oyleydi kuzum 28 ici haftaya girdim duzenli hissetmeye basladim

1 Beğeni

hatta doktor bile 27 inci haftadan itibaren bebegin hareketlerini takip et dedi bana eger 24 saat oynamazsa gel dedi 27 den sonra hareketleri onemliymis ole dedi ama sen git icin rahatlasin yinede ne olur ne olmaz

1 Beğeni

Cok sukur şuan azda olsa hisediyo gibiyim birazcık ennazindsn bi kipirti var 3uncu gun oldu hic yoktu cok korkmustum o hep bnleydi kipir kipir 1gun olsa anlarımda 3 olucakti tm acile giderim artik diyodum yada sabshleyin doktoruma .:cry:

Ve biliyomusunuz 2 gundur babasi gece calisiyo evdeyoktu bugece yanimda elini karnima bi koydu uzandigimda şuan biraz hissettim sukurler olsun :white_heart::pleading_face:

1 Beğeni

Bizim saglik ocagininin cihazi hic iyi deyul kucuk bozuk birşey uyrasmistu biara dinleyemedi cmmya

Canını sıkma canım, dediğim gibi bende seninle aynıyım ve benimde hissetmedigim günler oluyor. Hatta karnıma ufak ufak dokunup hareket etmesini bekliyorum 28.haftadan sonra çok net şekilde hareket ediyorlar. İçini ferah tut :smiling_face_with_three_hearts:

@Duygusalanne babasının yokluğundan hüzünlenmiş demek ki şimdiden babaya bu ne sevgi böyle :face_with_hand_over_mouth: ama çok sevindim şimdi rahat bir nefes almışsındır

1 Beğeni