Bebegimin cinsiyetini merak etmeye başladım🤔

Belirtilerimi herkes erkeğe benzetiyo kimse kiz demiyoya yengelerim ablalarim yasli kadinlar :face_with_hand_over_mouth:arkadas ortami hepsi göbuşümü olsun göğüs ucu asermelerim herseyi erkrk diyolar hayirlisi ama bnde merak etmeye basladim bu hafta gitmeyi düşunuyorum bakalim gosterricekmi

Allah gönlünüzde olanı versin.Yalnız merak etdiğim birşey var ve bu 100 de 99% isanda böyle.Neden biri hamile olunca hep erkek olacakmış gibi söylerler? Ay birininde ağzından karnın kız bebeğinin karnına benziyor söylesin ne bileyim belirtilerin kıza benziyor söylesin ya.Bende de aynısı yaşandı.Cinsiyyet belli değil erkek erkek erkek…Nerdeyse herkes böyle nedir bu erkek sevdası? Erkek olunca noluyor ne değişiyor hiç ama hiç anlamıyorum…

2 Beğeni

Cok dogru söylüyorsun hepsi biyana birisi bugun bn tahminimde yanılmasam erkekse gelip eşinden mujdemi istiycem demesi bn i kızdırdı.

1 Beğeni

Bunu bende anlamıyorum burdaki çoğu kiside erkek istiyor sağlık önemli benim için evladın erkeği kızı olmuyor rabbim aratmasin

2 Beğeni

ama simdi bmm bebegimin cinsiyeti belli olmadigi icin kizda isteyebilirim erkekte yani bu yanlis birsey deyul ALLAH iste kulum bn sana vereyim demis peygamber efendimiz hz.Muhammet (s.a.v) biledua okumus hanimina oglu olsun diye .demem oki burda niyet onrmli neden istedigin ayricilik yapmadan istemek .bana erkek belirtisi yapanlari savunamam ne niyetle söylerler belki anliyamam ama belli edenede cvpimi veririm herseyin sagliksi hayirlisi budevirde cocuk kiz olsun erkrk olsun buyutmek yetistirmek cok zor .korku var sadece icimde .bnm zaten oglum var herkes bnce oglu varken kiz kizi varken oğlu olsun ister bu gayet masumca bnce bnde herkes gibi cinsiyetini mersk ettigimi beyan ettim .

1 Beğeni