Bebeğimi kaybettim

Merhaba hanımlar bugün işlem olacağını söylemiştim Bit tikta olsa ümidim vardı tekrardan baktırdım ama malesef kalbi durmuş Bugün bebeğimi söküp aldilar Ogle gibi oldu bu işlem yeni yaza bildim aklimdaydiniz eve gelir. Gelmez uyudum hemen yeni uyandım diyebilirim FISILTI kanalından güzel mesajlarinizi dileklerinizi okudum çok teşekkür ederim sizlere :people_hugging: ben üzülerek uygulamadan ayrılmak istiyorum daha sonra Allah nasip edertekrar bebeğimiz olursa yine buralarda olacağım sizleri tanımak çok güzeldi kendineze çok iyi bakın dikkat edin kendinize herşey gönlünüzce olsun hoşcakalin :blue_heart::people_hugging:

18 Beğeni

Rabbim gönlünüze ferahlık dayanma gücü versin en kısa sürede en güzel şekilde size sağlıklı bir bebek versin inşaallah Allah’a emanet olun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Rabbimm yardımcın olsunn :pensive: tekrar güzel haberlerle en yakın zamanda dönersin umarım aramıza tekrar görüşene kadar kendine iyi bak :two_hearts::two_hearts:

2 Beğeni

Rabbim yardımcın olsun canım çok üzgünüm keşke ayrilmasan amasenin için iyi olacaksa bir şey diyemem :heart: unutma seni seven arkadaşlarin hep burda

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun inşallah Allah sabırlar güç kuvvet versin kurban olduğum Allah bı daha anne olmayı tatdirsin sağlıkla sihatli inşallah çok üzgünüm diyecek birşey bulamıyorum​:pensive:

2 Beğeni

Allahim tez zamanda tekrar uygulamayi yuklemeyi nasip.etsin​:pray:t2::pray:t2::pray:t2:

2 Beğeni

Cok gecmis olsun basiniz sagolsun en kisa zaman da iyi haberlerle tekrar gorusmek duasi ile Allaha emanet olun :pleading_face::pleading_face::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Başınız sağ olsun en kısa zamanda tekrar burada görmek dileğiyle hoşçakal :palms_up_together::heart:

1 Beğeni

Rabbim bir daha yaşatmasın :pleading_face:

O acıyı unutdurmak için sana güzel sevindirici evlat haberini versin inşallah :pray:

1 Beğeni

Başınız sağolsun, Allah sabır versin :pleading_face:

1 Beğeni

Çok üzüldüm…Allah bir daha yaşatmasın.En kısa zamanda,iyi haberlerinzle buraya dönmenizi diliyorum…:rose:

2 Beğeni

Allah dayanma gücü versin​:palms_up_together:t2: biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz​:heart: kendini çok sev :wave:t2:

1 Beğeni

Allah sağlık ve sabır versin herşeyin Hayırlısı olsun ins

1 Beğeni