Bebeğime nasıl lif almalıyım

Sizce hangisi kullanan öneren varmı

1 Beğeni

Ben ilk aylar ağız mendili ile yıkıyordum

Bu şekilde müslin keselerde var tercih edebilirsiniz​:hugs:

Ben 3. Sıradakilerden aldım daha iyi geldi bana

1 Beğeni

Ben kendim örecem sakallı yumuşak ipten

Bunlardan 2 3 renk örmüştüm çok yumuş yumuş hemde çok güzel köpürür

1 Beğeni

Ben şu dörtlü renkli olan süngerlerden aldım

1 Beğeni

Ben dördüncüyü aldım ama ilk aylarda sünger lif önerilmiyor

Biz bunu aldık çok memnunuz. 5 aydır kullanıyoruz.

1 Beğeni

Annem oyasız tülbentle yıkıyor tüm torunlarını. Bizim bebeğimizi de tülbentle yıkadı biz beğendik bir süre onu kullanıp sonra süngere geçeceğiz. Sizin içinde fikir olsun.

1 Beğeni

Ben ilk bebegime bundan yaptım çok güzel yumuşacık kendime de esimede değişik renklerden yaptım

Allah’ın izniyle eskilerin izinden gidecem inşallah bebeğimin vucudunu sünger ile yıkamayı düşünmüyorum çeyizime 50 -60 tane lifim var cici bicili olanlardan kullanırım. Benim için pamuklu veya yün iplerden olması önemli

Ben sünger tarzında aldim

Ooo abla hayrlısyla bebişini kucağına aldnmı :smiling_face::smiling_face_with_tear: nasıl geçti doğum kac haftalık doğum yptn

1 Beğeni

@Masume :clap:t2::clap:t2::clap:t2:

1 Beğeni

Anam babam usulü kese kullandım :smiling_face_with_tear: Haldır huldur kese yapmadım köpük yaptı işte sadece :heart:

2 Beğeni

Hayırlı olsun abla çok çok geçmiş olsun :rose::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:valla dört gözle senin doğum hikayeni bekliyoruz merak ettigimiz çok şey var mesela kaç haftalık sezaryen mi normal mi ve nasıl oldu tam 40hafta tamamladin mi

1 Beğeni

Evet kesınlıkle benim annem de öyle yapardı . Bende öyle yapıcam :relieved: en güzeli tülbent ilk aylar için

1 Beğeni

Evet canım doğum erken gerçekleşti Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts: 37+4 günlükken doğdu

1 Beğeni