Bebeğime ilk alış verişim

Arkadaşlar ,inşallah bu ay bebegime kıyafet almaya başlayacağım .
Lutfen dua edin sağ salim alayım kucagıma​:pray:🩵

7 Beğeni

Hahahaha

Sunu gorunce cok hosuma gitmisti
Aldim ama cinsiyetini ogrenince
Bosuna almis oldum​:joy::joy:

2 Beğeni

İnşallah arkadaşım

Sağol :pray::pray: @Hava

@Cesurumm aminnnnnnnn, alacağınız kıyafetleri sağlıkla kullanmak nasip olsun :hugs:

@Hatice aminn çok sağol arkadaşım teşekkür ederim Allah razı olsun :pray:

inşaAllah sağ salim kucağına alırsın​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

İlk değil ama en sevdiğim oldu havlusu :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Amin :pray::pray:çok sağol @Nergiz13 arkadaşım.

1 Beğeni

Bu havlular iyi kurulamiyor,benim kendimin vardı oyle buyukdu benimki tabiki,kullanmadım sonra :person_facepalming:oyle mutfak içinde var bende kucuk oda kurulamiyor,elim hep ıslak kaliyor,kullanmadım.

2 Beğeni

@Cesurumm Bebeğin cildindeki suyu çok güzel emiyor. Ekstra kurulamaya gerek kalmıyor. Bebekler için uygun canım :blush:

2 Beğeni

Bende oldugu icin nasıl bisey oldugunu soyledim sadece.

Ben de cinsiyetini öğrenene kadar çok tatlı elbiseler gördüm. Annem de dur hele erkek olursa ne olacak derdi. Olsun giydiririm ne anlayacak sanki derdim :rofl: Kız olduğunu öğrendim şimdi de elbise bulamıyoruz öyle tatlı tatlı :smile:

1 Beğeni

Emzirme yastığınıza bunu yapın kızlar. Belime bağlayıp kahvaltı ettim bugün bebem emerken :smiling_face_with_tear: Bir kumaş parçasını annem dikti iki ucuna sıkıca. Doğumdan sonraki o göbek gittiğinde daha rahat oluyor :hugs:

1 Beğeni

@Esma Çok güzel bir fikir :heart_eyes::blush:

2 Beğeni

Yep :heart: @NURAN

1 Beğeni

Benim kuzenlerime de bunlardan kullandık gayet ise yarıyordu :smiling_face: belki kumaştan kumaşa değişir bilmiyorum deneyip göreceğim inşallah işe yarar çok heveslenerek aldım :kissing_heart:

İnşallah canim :pray::pray::pray:

1 Beğeni

Kizlar ben 6 ayliq hamileyim bebeğe kıyafeti bu aylardan almaya baslasam doğuma kadar yetişe bilirmiyim

1 Beğeni

daha 3 ay var yetişirsin canım al yavaştan sen sağlıklı giyer bebiş de inşaAllah​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni