Arkadaşlar ,inşallah bu ay bebegime kıyafet almaya başlayacağım .
Lutfen dua edin sağ salim alayım kucagıma🩵
İnşallah arkadaşım
Sağol @Hava
@Cesurumm aminnnnnnnn, alacağınız kıyafetleri sağlıkla kullanmak nasip olsun
@Hatice aminn çok sağol arkadaşım teşekkür ederim Allah razı olsun
inşaAllah sağ salim kucağına alırsın
Amin çok sağol @Nergiz13 arkadaşım.
Bu havlular iyi kurulamiyor,benim kendimin vardı oyle buyukdu benimki tabiki,kullanmadım sonra oyle mutfak içinde var bende kucuk oda kurulamiyor,elim hep ıslak kaliyor,kullanmadım.
@Cesurumm Bebeğin cildindeki suyu çok güzel emiyor. Ekstra kurulamaya gerek kalmıyor. Bebekler için uygun canım
Bende oldugu icin nasıl bisey oldugunu soyledim sadece.
Ben de cinsiyetini öğrenene kadar çok tatlı elbiseler gördüm. Annem de dur hele erkek olursa ne olacak derdi. Olsun giydiririm ne anlayacak sanki derdim Kız olduğunu öğrendim şimdi de elbise bulamıyoruz öyle tatlı tatlı
Emzirme yastığınıza bunu yapın kızlar. Belime bağlayıp kahvaltı ettim bugün bebem emerken Bir kumaş parçasını annem dikti iki ucuna sıkıca. Doğumdan sonraki o göbek gittiğinde daha rahat oluyor
@Esma Çok güzel bir fikir
Yep @NURAN
Benim kuzenlerime de bunlardan kullandık gayet ise yarıyordu belki kumaştan kumaşa değişir bilmiyorum deneyip göreceğim inşallah işe yarar çok heveslenerek aldım
İnşallah canim
Kizlar ben 6 ayliq hamileyim bebeğe kıyafeti bu aylardan almaya baslasam doğuma kadar yetişe bilirmiyim
daha 3 ay var yetişirsin canım al yavaştan sen sağlıklı giyer bebiş de inşaAllah