Maşallah… o kadar mutlu oldum kii… bende sıkıntılı bi surec yasıyorum. Darisi bize saglikla
hep mutlu olun ailecek![]()
Allah razı olsun canım benim .Rabbim zor olanı kolaylaştırsin senin icin ![]()
duam kalben seninle .sadece teslim ol Allah a birak en iyisini en guzelini bilen o .![]()
![]()
![]()
Allah senden de razı olsun bitanem benim sen güçlü bir annesin Rabbim şifalar versin inşallah bebisede canimsin
Aminnnnnn aminnnnn aminnnnnn canım benim aminnnnn![]()
![]()
![]()
Yaaaaa cok sevındım ![]()
![]()
![]()
yarabbim ya goxeun aydın ınsallah ıyılesır amelıyatada gerek kalmaz ALLAHCC kımseyı evladıyla sınamasın yarabbim cok uzucudur ama cok sevındım rabbim kızını sana bagıslasın sağlık versin ınsallah
Dua herseyı guxellestırır degıstırır yeterkı Allah a sığınıp Allahdan yardım ıstensın Derdo veren dermanınıda verır ![]()
![]()
![]()
![]()
amin canim benim bakalim surec nasil ilerleyecek.kalp ilaclarina basladik sifa olsun papatyama .sinav imtihan buyuk derdin icinde derman saklidir ![]()
![]()
inaniyorum papatyam guclu bir kiz bu gunleride atlatip geride birakicaz belki biraz yorulucaz biraz uzulucez .korkular yasicaz ama hepsinin gececegine inaniyorum .dualarinizda eksik etmesiginiz icin Allah razi olsun ![]()
![]()
Durumu ne bebeğinizin baya zman geçmiş üzerinden
Merhaba fetal eko nasıl çektirdiniz bana da önerdiler çocuk kardiyoloji bölümünden randevu alamıyoruz nereye başvurduğunuz nasıl randevu aldınız siz
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ![]()