Bebegime cok dua edin olurmu

Maşallah… o kadar mutlu oldum kii… bende sıkıntılı bi surec yasıyorum. Darisi bize saglikla​:smiling_face_with_three_hearts: hep mutlu olun ailecek​:melting_face:

1 Beğeni

Allah razı olsun canım benim .Rabbim zor olanı kolaylaştırsin senin icin :palms_up_together::palms_up_together:duam kalben seninle .sadece teslim ol Allah a birak en iyisini en guzelini bilen o .:people_hugging::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Allah senden de razı olsun bitanem benim sen güçlü bir annesin Rabbim şifalar versin inşallah bebisede canimsin

1 Beğeni

Aminnnnnn aminnnnn aminnnnnn canım benim aminnnnn​:people_hugging::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Yaaaaa cok sevındım :sob::sob::sob::sob: yarabbim ya goxeun aydın ınsallah ıyılesır amelıyatada gerek kalmaz ALLAHCC kımseyı evladıyla sınamasın yarabbim cok uzucudur ama cok sevındım rabbim kızını sana bagıslasın sağlık versin ınsallah :pray: Dua herseyı guxellestırır degıstırır yeterkı Allah a sığınıp Allahdan yardım ıstensın Derdo veren dermanınıda verır :pray::pray::pray:

2 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:amin canim benim bakalim surec nasil ilerleyecek.kalp ilaclarina basladik sifa olsun papatyama .sinav imtihan buyuk derdin icinde derman saklidir :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:inaniyorum papatyam guclu bir kiz bu gunleride atlatip geride birakicaz belki biraz yorulucaz biraz uzulucez .korkular yasicaz ama hepsinin gececegine inaniyorum .dualarinizda eksik etmesiginiz icin Allah razi olsun :people_hugging::heart:

6 Beğeni

Durumu ne bebeğinizin baya zman geçmiş üzerinden

1 Beğeni

Merhaba fetal eko nasıl çektirdiniz bana da önerdiler çocuk kardiyoloji bölümünden randevu alamıyoruz nereye başvurduğunuz nasıl randevu aldınız siz

Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :heart: