Bebeğim kendini göstermedi

Biz 17 haftayiz ama bugün bebeğim cinsiyetini göstermek istemedi :sweat_smile: yüz üstü yatıyor. Özel hastaneye bir kez daha onay verdim. Devlette aşırı morelimi bozmuslardi. Çok şükür sağlığı yerinde ve bebek kesem de küçük değil normalmiş arkadaşlar :heart_eyes_cat:

4 Beğeni

Çok şükür, çok sevindim :blush:

Bebiş sizi meraklandırmayı istiyor demem ki :face_with_hand_over_mouth:

O zaman bu prenses olmasın kendini saklıyor gizleniyor :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bizde bugün gittik baya çıkımtı var 13 haftalık erkeğe benziyor dedi kesin erkek midir acaba :smiley:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl: bilemiyorum

1 Beğeni

Bizim kizi detaylida ögrenmistik 17 haftada gitmistik bacaklari kapaliydi babasi kesin bu kiz demisti 22 hafta da ögrendik kuzumu​:partying_face::gift_heart::hugs:

1 Beğeni

cikolata ye girmeden benimkide yuz ustuydu hep cikolata yiyince hareketleniyolar gosterir

1 Beğeni

Bizde detaylı baktik ama göstermedi minnoş 17 haftaligim bende :sweat_smile:

Kız benim yediğim çikolataları bir görsen :sweat_smile: daha dün akşam yedim

Erkek bebekler kendini gösteriyor az da olsa :sweat_smile:

Ay ben yerimde duramıyordum şimdi 1 ay daha nasıl beklicem acaba onu düşünüyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Baya nazliymiş sizin bebiş :hugs: inşallah bir daha ki kintrol de gosterir ben gitmeden muz yemistim hareketlenmisti cikilota falan da yemistim daha öncekiler de ama fayda etmedi

1 Beğeni

Bence iki hafta sonra tekrar git :rofl:

Bence kız :joy::joy:

Hayırlı olsun güzel haberler almışsın :smiling_face_with_three_hearts::revolving_hearts: cinsiyet geç gösteren ve ultrasonda çok hareketli olan bebek için kız olma ihtimali yüksek diye gözlem yaptım

2 Beğeni