Kızlar son adetime göre 9+6 haftalık gebeyim ama ultrasonlarda bir türlü bebek görünmüyor doktorum aşağıdan bakınca görebileceğini söyledi ama ben istemedim farklı bir doktora gittiğimde 9 haftalık bir kese değil 7 haftalığa benziyor dedi kesenin boyutu 21mm hem karın hem vajinal ultrason ile de bakıldı yine görünmedi 1 hafta sonra gel görünmese kürtaj önerebiliriz dedi çok korkuyorum dua edin lütfen
Fazla fark var canim arada daha once keseyi kalp atisini gormedinmi 9 haftaya kadar nerdeyse 10 haftasi bitivek
Keseyi gördüm kese görünüyor şekli falan çok iyi diyor Altan bakınca görebiliriz demişti izin vermemiştim bir kaç gün sonra gittiğinde farklı bir doktor bakınca 7 haftalık olduğunu ve alttan bakmasına rağmen göremedi kürtaj önerelim dedi
Hoşgeldiniz aramıza
Diş gebelik olabilirmi dicem biri goruyo biri goremiyo ben anlamadim kafam karişti
Banada uygulama 9 gösteriyo ama değilim eminim en son banada bir göründü bi görünmedi altyn bakıldı dün kürtaj olmalısın dedi ama küçükse alttan görünmeme ihtimali varmı acaba
Bende son adet tarihine göre 7 haftalık gebeyim özele gidince keseyi gördü bebegide gördü çok küçük dedi kalp etisinida dinledim bugün devlet Hastanesi’ne gittim hiç bişey görünmüyor dedi 5 haftalık daha dedi korkuyorum artık bı ısınamadım hamile olusuma
Ozeldeki ulturason resmini atsana