Bebeğim Bebeklerimmiişşş Şoktayımmm

Merhaba kızlarr 2 hafta önce sanırım buraya başlık açmıştım ve 10 haftalık hamile olduğumu göbeğimin çıktığını ikiz olma ihtimalinin olup olamayacağını sormuştum sizlere. Şişkinlik olduğunu konuşmuştuk ama içime doğan doğruymuş meğer benim bebeğim bebeklerimmiş :heart_eyes::heart: Şoktayım ve hala inanamıyorum 12+2 de ikiz olduğumuzu öğrendik. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Ben bir süre bunun etkisinden çıkamayacak gibiyim. :smiley:

14 Beğeni

Ayy ne güzell, hayırlı uğurlu olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:çifte mutluluk resmen. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler güzel günleriniz olsun :hibiscus::hibiscus::hibiscus::people_hugging:

1 Beğeni

İnşallah :heart_eyes: çok teşekkür ederim bana olmaz dediğim oldu insan inanamıyor

Sağlıkla gelsin inşallah Allah gönlünüze göre vermiş çok şükür :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes: :heart: çok şükür :heart_eyes:

1 Beğeni

En baştan nasıl görülmedi ikinci kese acaba :smiley:

Yoksaaaaa benimde :joy::joy::joy: ya bende 12+3 deyim bugün ama göbeğimi atmıştım buraya 5 aylık gibi duruyodu :joy::joy:

Yoksaaa sende miiii​:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

Ahahahhahaha dalga geçiyorum kız diğer kese nerde olsaki görünmese göbeğim çok çıktı ama iç karnım dar diye bence :joy:

Her an her şey olabiliyor bak cinsiyeti farklı olan mı dersiin bebişi iki olan mı dersin​:smiley::smiley:

Tek kesedeler :face_with_hand_over_mouth: doktor büyük ihtimalle tek yumurta ikizleri dedi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: saklanmış diğer bebiş meğer

Yok ben daha fazlasını kaldiramiycam ayyy bı cinsiyet öğreneydim hayırlısıyla :joy::joy::joy:

1 Beğeni

:smiley: Kız bende de kese tekkk keseye bakma sen bebişler saklanabiliyormuş tecrübe ettim :smiley:

Ay yok ya sanmıyorum siz hissediyo muydunuz kaç kilosunuz bı de göbeğiniz ne kadar çıktı :joy: sanmıyorum deyip belirtileri sormam :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ayyy hayırlı olsunn :heart_eyes: daha neler duyacağız :face_with_hand_over_mouth:

Benim eşim de ikiz o yüzden çok beklemiştim ama olmadı :smile: şu an okuyunca bi umutlandım ama 14te bile gözükmediyse imkansızdır herhalde :smile: benimde göbeğim çok çıktı şimdiden ya :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yaa çok şiirin​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ne zaman öğrencezz :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ya hahhaha canını severim :smiley:

1 Beğeni

Ahahahaha kız benim ana tarafinda 3 baba tarafından 2 ikiz var olur mu olur djdjdjd kaç kontrole gitmiş acaba :joy::joy:

Kız senin bugün 13 de randevun yok muyduuuuuu