Bebeği Rahatsız edermi

Telefonu elime aldığım zaman hep ellerim karnimin uzerinde oluyor,oyle kullaniyorum telefonu.bebegim tepki veriyor.
Acaba agirlik mı cokuyor bebegime?
Bebegi rahatsiz edermi bu durum?
Elini karnima koyup telefon kullanan bir tek benmiyim.

1 Beğeni

Bebeğine ağırlık çökmesi gibi bir durum olmaz canım, telefon bebeği rahatsız edecek ölçüde büyük bir eşya değil sonuçta. Bebeğinin hareket ettiği ana denk geliyordur sadece

1 Beğeni

Denkmi bilmem ama .bu durumu her gun takip ediyorum…telefonu cekmeyince daha sert vuruyor telefonun kısmından hemde.
Ellerim falan karnimda oluyor agirlik cokuyor diye dusundum.
Çünki elimi cekince karnim kalkiyor elimi koyunca nasıl anlatsam ,basılıyor sanki.cokme gibi.

1 Beğeni

Ben bazen bir şey içerken bardağımı bile koyuyorum karnıma ya da bir şey yerken tabağımı falan koyuyorum karnıma. Bebeğim tepki vermiyor. Bu durumdan dolayı olduğunu düşünmüyorum canım. Sonuçta sert şekilde bir çökme olmuyordur

2 Beğeni

Anladim tesekkur ederim arkadaşım yorumun icin :rose: :heart:

1 Beğeni

Rica ederim arkadaşım :blush:

1 Beğeni

:rofl::rofl::see_no_evil:
Ben de gobeğime bardak tabak falan koymak istiyorum ama dengede durmuyor. Sen nasıl yapıyorsun :star_struck:

1 Beğeni

Kupa bardak duruyor bende :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ben bazen gobegime kucuk kase koyuyorum meyve yerken benimki pek sevmiyor galiba ayakalro ile itiyor kase hopp düşüyor :smile::smile:bir türlü videoya çekemedim hatira kalsin istiyorum ama

2 Beğeni

Ben bir kez koymuştum tapab icinde Meyva vardi biraz.
Bebegim tekme atdı Meyva dagilicakti tuttum :joy:
Sonra koymadim artik.

Ayy ayni bendeki gibi :joy::joy:sanki hiss ediyorlar videoya cekince uslu uslu duruyorlar​:joy: