Bebeği iki üç hafta ileride çıkan oldu mu

Neden kayanaklıdır acaba

Benim 1 hafta önde,şekere baktırın kaç haftalık şuan

1 Beğeni

Şeker mi çıktı sizde

Son adet tarihim 13 ekim 22 hafta 3 gün olması lazım doktor detaylıda 24+1 dedi

1 Beğeni

Ben 34+6 haftalık hamileyim şuan ama en son 33 haftalikken gittim maşallah 3hafta önde ve 2591 kiloydu doktor ultrason bakarken şeker taramasi yaptın mı fln diye sordu yaptırdım herşeyimi zaten yüksek riskli gebelik bölümünde takibim yapıldı 1aya kadar bundan önce 3 düşüğüm oldu oyuzden bakalım cuma tekrar gidicem 35+2 olunca kiloda artış olacakmi ne diyecek merak ediyorum troitim çok yüksek elim ayağım şiş zor basıyorum uzerine troite bagliyorum bu durumu ben

Şeker de mi var yani ? Bana da şekerine baktır dedi doktor bende 2 senedir tiroid ilacı kullanıyorum

Hayır şeker yok troitte gebelikte çıktı daha öncesinde yoktu

Benimde aynı şekilde 2 hafta önde şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı bilmiyorum hâlâ aynı devam ediyor

1 Beğeni

Yaa sizdede mi tiroid var. Bana da hepitiriodizm var dediler. Yani aşırı hızlı çalışıyormuş. TSH sizde kaç çıkıyor? Benimki 0,05. Dahiliyeye yönlendirdiler muhtemelen bende ilaç kullanmaya başlayacağım.

1 Beğeni

Benim az çalışıyor 2 yıldır hamilelikte de aynı kullanıyorum canım korkma ondan dahiliyeye git ama bi an önce

1 Beğeni

Benimde bebeğim bir hafta önden gidiyor. Hatta riskli gebelik doktoru başı bir ay önde dedi ama defalarca sordum bir sıkıntı olmadığını genetik olarak iri bir bebek olabileceğini söylediler. Bende de troid var ama takipliyim. Değerlerim normal.

1 Beğeni

Sanırım ileri olması sıkıntı yaratmıyor o zaman

Hyr yaratmaz 2 hafta ileride veya geriden gelmesi tıpta sıkıntı yaratmıyor benimde son adet tarihime göre 25+3 bebeğin kilosu 26 haftalık gibi dert etmeyin akışına bırakın .

2 Beğeni

Allah razı olsun :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni