Bebeği Desteksiz Uyutma

Merhaba arkadaşlar

Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ?

Destekli mi, desteksiz mi ? Yani kendi kendine uykuya geçebiliyor mu bebeğiniz ?

2 Beğeni

Bu çok güzel olmuş ben de merak ediyorum. Günay bazen destekli bazen desteksiz uyuyor

2 Beğeni

Eylül geceleri desteksiz, gündüzleri destekli uyuyor. Bazen beşikte sallanarak, bazen ayağımda sallanarak, bazen kucağımda uyuyor. Tam olarak bizden bağımsız uyuyacakları günü iple çekiyorum :yawning_face:

2 Beğeni

Ben hafif bi gaz veriyorum. Yan yatırıp sırtına pış pış yapıyorum şanslıysam uyuyor. Bu da destekli uyuma değil mi

1 Beğeni

Evet, bu da destekli uyumaya giriyor. Pış pış yapınca uyumuyor bizimki. Temas istiyor

Yaa bir arkadaşım var, bizimle aynı ay doğumlu bebeği. Kız uykusu geldim mi koyuyor bebeği beşiğine, ne güzel kendi kendine uyuyor bebek. Anam ben deneyeyim dedim, bizimki uykusundan ölmesine rağmen ağlayarak beni istedi. Kucağıma alır almaz da uyudu :joy::joy::joy:

3 Beğeni

Nuran hanım ben destekli uyutamiyorum. Maalesef bebegim hep ayagimda yatınca uyuyor. Ona uyumak denirse tabi. Saat 7 de uyuyor. Ben bu durum icin ne yapa bilirim?yardimci olursaniz cok mutlu olurum ya.

1 Beğeni

Ayağınızda yatıp uyuması da destekli uyumaya giriyor. Kaç aylıktı bebeğiniz ?

1 Beğeni

3e girdik @NURAN

1 Beğeni

Henüz tam bir uyku düzeni oluşmaz zaten bu aylarda. Geceyle gündüzü daha yeni ayırt etmeye başlıyorlar. Bizde de henüz tam oturmadı. Biraz daha zamanı var

1 Beğeni

Destekli uyuyor ya kucak,ya ayağımda,ya beşikte sallanarak.Heryerim tutulmuş halde şu an​:frowning:

2 Beğeni

Bizde de durum farklı değil :no_mouth:

1 Beğeni

Benimde kızım öyleydi memede uyumasina izin vermezdim emerdi yatagina yatirirdim kendi uyurdu :smiling_face: ama bu oğlan fena cikti emiyo gazini cikarirken pış pış yapiyorum cok nadir öyle uyuyor asıl uykuya gecme şeklini görseniz bi degisik cocuk benimki gazi ciktiktan sonra memeyi tekrar istiyo uyumak icin veriyorum iki yalandan emer gibi yapiyo sonra kafayi gömuyo memeye öyle uyuyo baska türlü uykuya gecemiyoruz

1 Beğeni

Burda guzel bi yazi ile anlatmis doktor bi bakın isterseniz canlar

1 Beğeni

Şu an güvenli bağlanmanın ilk aşamasını yaşıyorsunuz siz canım, çok normal. Gömülsün şu an memelere bolca :joy:

1 Beğeni

Katılıyorum hepsine :+1::blush:

1 Beğeni

Ne durumda bebişlerinizin uykuları hanımlar ?

Konuyu uyandıralım :grin::joy:

1 Beğeni

Güncel;Sallayarak uyutmuyorum daha.Kucağımda uyutup,beşiğine bırakıyorum.

3 Beğeni

Bazen kucakta bazen de yanında uyuyor hala bir düzen yok

1 Beğeni

Hala ayağımda sallıyorum, tabanlar mahv oldu

1 Beğeni