Bebeği aşağıda hissetme

Kızlar sağ kalçamda çok ağrı var ve bebeğimin tekmesini kemikli olan kısmımın tam üstünde hissediyorum acaba aşağı düşmüş olabilir mi? 26+5 günlük hamileyim

1 Beğeni

Bebeğin tekmesini nerde hissettiğini tam anlamadım :blush:

Özel bölgemin çok az üstünde

2 Beğeni

Kafası yukarda, ayakları aşağıdadır. Yani doğum pozisyonu almamış. Korkma :blush:

2 Beğeni

Ben de tam tersini söyleyecektim, bizimkinin minik elleri kasığımı gıdıklıyor, kafası aşağıda ayaklar yukarıda, popiş de sağa dayalı halde​:face_with_hand_over_mouth: Başın aşağıda olması da doğum olacağı anlamına gelmesin​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Benimde ayni genellikle aksam saat 10 gibi başlıyor sanki horon depiyor dr son gittigim kontrolde bebegin basinin yukarıda ayaklari rahim de demişti o yüzden bir problem yok o oyle fapinca bende karnimla oynuyorum duzelur gibi oluyor benom yaramaz ama gercekten sanki cikicak gibi oluyor​:palms_up_together:t3::joy: icin rahat olsun ama istersen dr numarası var ise yaz

1 Beğeni

Bebeğin ne tarafı nerde nasıl anlıyosunuz ben hiç anlayamıyorum ondan dolayı da biraz tedirginim ve dün özel bölfemin az üstünde sertleşme oldu anlayamadım yani

3 Beğeni

Peki eğer doğum pozisyonu alırsa ne yapmam gerek sizde olmuş galiba nasıl yaptınız

1 Beğeni

Benim de sağ kalçamda ağrı var pelvik basınç da arttı ama aşağı düşme henüz yok sağ bacağımı hareket ettirirken zorlanmaya başladım ama haftana göre senin aşağı düşmesi için çok erken benim son 20 gün :grin:

2 Beğeni

Kaç haftalık hamilesiniz doktorunuz bu konuyla ilgili bi şey dedimi

1 Beğeni

Benim şu an ne yaşarsam normal artık doktora çok soru sormayı bıraktım doğumu bekliyorum :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

Bir şey yapmana gerek yok canım. Doğumunu bekleyebilirsin

Çok erken değil mi mesela pozisyon alması için

1 Beğeni

Benimki de 5. ayımda doğum pozisyonu almıştı. Sonra pozisyon değiştirmedi. Genelde erkenden doğum pozisyonu alan bebekler geri ters dönebiliyorlar

1 Beğeni

Siz nasıl hissettiniz doğum pozisyonu aldığını ne gibi önlemler aldınız

1 Beğeni

Bir önlem almana gerek yok. Bebek doğum pozisyonu alınca doğacak diye bir şey yok. Sadece pozisyon değiştirmiş oluyor yani

Çok sık idrara çıkıyordum. Kontrolde doktoruma bunu söylemiştim ve o da bebek doğum pozisyonu aldığı için baskılıyor demişti

Sizi rahatsız eden bi durum olmadı yani vajinada baskı hissi gibi kalçalarda ağrı gibi dönerken kasıklarda şiddetli ağrı gibi

1 Beğeni

Oldu tabi ki ama bebek dönmese de son haftalarda bu belirtiler görülebilir zaten. Eğer belirtiler sürekli şekilde ve artarak devam ediyorsa bence sen doktoruna söyle

1 Beğeni

Tamamdır çok teşekkür ederim :two_hearts:

1 Beğeni

Ben doktoruma sormuştum, sen anlayamazsın ama ben anlarım diyip mıncıklamıştı bebemi​:joy: öyle öğrendim​:joy: bana çok sert vuruyor, ayakları orada mı dediğim yerde poposu çıktı mesela :joy: popoyla ittiriyormuş:joy:

2 Beğeni