Bebeğe isim vermek

Sizce Bebeğe Dede,Babanne,Annene isimleri vermek doğrumudur ?

Ben doğru bulmuyorum, sonuçta sizin çocuğunuz oluyor ve içinizden geleni koymak istiyorsunuz. Ben hep farklı isimlerden yanayım :blush:

2 Beğeni

Ben de akraba isimleri koymayı uygun bulmuyorum. Geçen aklıma çok olumsuz bir düşünce gedi. Ben hamileyken eşim vefat etse eşimin ismini koyar mıydım dedim galiba eşimin önerdiği ismi koyardım
Eşimin adı ile her seslendiğimde aklım hep kocamda olur
Siz dede babaanne ismi koymak hakkında ne düşünüyorsunuz

1 Beğeni

Mehmet Efe olacak oğlumun adı. Mehmet dedesinin ismi. Erken ayrılmış aralarından çok iyi çevrede sevilen bir insanmış. Mehmet ismini bende çok severim. Yalnız yanlış anlaşılma olmasın kimsenin böyle bir talebi olmadı. Aksine sevgiliydik eşimle bu konuda fikrimi söylediğimde. Erkek olursa Mehmet kız olursa Ebrar olsun istiyorum demiştim. Efe de birlikte eklediğimiz bir isim oldu eşimle…

3 Beğeni

kendi isteğinizle olmuş ne güzel ama bazı ailelerde kaynvalideler falan zorla kocalarınkını ya da kendi isimlerini bebeğe vermek istiyolar

2 Beğeni

ama isteyen koyuyor mecburen isimleri koyanlar da var eşlerinin aileleri tarafından ama çok şükür öyle bi durum yok bizde​:grin: kendi istediğmiz ismi koyucazz

2 Beğeni

Hayır ama senin cocugunun cocugu olunca o zaman rahmetli oluyorlsr diye ,adlarinı yasatmak icin koaynlar var buda en çok baba tarafa düşər

1 Beğeni

Bende doğru bulmuyorum ama kız için bir isim bakıyordum annem Zehra olur mu dedi(ölen kardeşimin ismi) bende anlamına baktıktan sonra dinen de uygun gördüm koymaya karar verdim tabi hala belli değil cinsiyeti :slight_smile:

2 Beğeni