Arkadaşlar benim burada sürem buraya kadarmış her şey için destekleriniz için teşekkür ediyorum bazı insanların desteğini gönülden hissettim onlar kendilerini biliyorlardır zaten varolunolmadı hayalim hayal olarak kaldı ikizlerim beni bırakıp gitti hamileliğim 5 6 güne sonlandırılacak ne denir nasıl başedilir bilmiyorum sadece ağlıyorum elimden başka bir şey yok Hakkınızı helal edin sizleri tanımak çok güzeldi inşallah sizler sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz bi yanım diyo gitme burdan gönül bağı kurduğun insanların mutluluğuna şahit ol bi yanım dayanamazsın diyo o saydığın günleri saymayacaksın yavrularım bu hafta hangi meyve olmuş diye bakmayacaksın acıyan kalbin daha çok acıyacak diyo öyle işte rabbim kimseye yaşatmasın o minicik bedenleri bile ruhuma şifaymış şimdi daha iyi anladım ama olmadı hakkınızı helal edin güzel kızkardeşlerim
En kısa zamanda yeniden hoş haberinle aramıza döneceğine çok inanıyorum ben.
Kaybetmek çok acı bir hiss olsada,hayat kaldığı yerden bir şekilde devam edecek.
Kendine zaman ver,toparlan,gez-dolan.
Vardır Rabbimin bir bildiği elbet.Seni unutmamış bak,sınıyor.Sabrını yokluyor.
Allah sabırlar versin arkadaşım umarım en doğru ,en güzel zamanda güzel haberler alırsınız, yaşadığın acının tarifi yoktur eminim ki. Allah size tutunma gücü versin
Çok üzüldüm Allah sabır versin
Allah sabır versin bu günlerde geçer yahu tez vakitte güzel haberler ile aramıza gelmenizi bekleyeceğiz
Yaaaaa beni ağlattınız acınızı içimde hissettim. Umudunuzu yitirmeyin tekrar Allah nasip edecek inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar. Yine gün sayacaksiniz yine minnak meyve haftaları olacak . Etrafımda sizin durumunuzu yaşayan anneler oldu şuan tekrar anne oldular rabbim sizede tekrar hayırlısı ile nasip edecek inşallah sizin için dua edeceğim @Tatlıheyecanım_3012
Rabbim tekrar sağlıklı evlatlar nasip etsin size amin . Tekrar aramızda görmeyi çok isteriz umarım en kısa zamanda tekrar gelirsiniz
İnşallah en kısa zamanda ,guzel haberlerle burda buluşacagimiza inaniyorum canim kardeşim
Ve seni cook seviyorum Benim en guzel @Tatlıheyecanım_3012 sın sen
Allah sabır versin. Ben inanıyorum bu uygulamayı tekrar indirip tekrar bizimle konuşmaya devam edeceksiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun rabbim her şeyin hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden var olun rabbim sizleri sağlıkla evlatlarınıza kavuştursun inşallah
Sabirli ol arkadaşım İnşallah seni burda bekliyeceyik hepimiz İnanıyorum tez bi zamanda Tekarar güzel müjdəli haberle aramıza döneceksin Dualarımız hep seninle umudunu kayb etme hic bir zaman
Ahhh canimm benimmm inan kalbimde hissettim acını Rabbim sabırların en büyügünü versin
Ama ben eminim yeniden güzel haberlerle geleceksin aramiza ne zaman ihtiyac duyarsan buradayiz bizz seninleyiz
Dualarim seninle kendine dikkat ettt güç kuvvet versin Rabbim @Tatlıheyecanım_3012
Allah sabır versin canım @Tatlıheyecanım_3012 inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinle geri gelirsin. Herhangi bir zamanda sıkıldığında için daraldığında bizleri unutma girip yazabilirsin konuşur dertleşir rahatlaraın birazda olsa.
Allah sabır versin canım,Allah kimseye yaşatmasiň,İnsAllah en kisa zamanda yeniden aramıza geri dönersin,bu sureçde kendine iyi bak,seni anlıyorum çok zor ama yapacak bisey yok,çok uzgünüm.Bebeklerin cennete melek oldu,İnsAllah Allah seni hayırlısıyla tekrardan sevindirecek.