Bazı vedalar acıdır 😔yüreğin yana yana yaşarsın

Arkadaşlar benim burada sürem buraya kadarmış her şey için destekleriniz için teşekkür ediyorum bazı insanların desteğini gönülden hissettim onlar kendilerini biliyorlardır zaten varolun​:cherry_blossom:olmadı hayalim hayal olarak kaldı ikizlerim beni bırakıp gitti hamileliğim 5 6 güne sonlandırılacak :sob:ne denir nasıl başedilir bilmiyorum sadece ağlıyorum elimden başka bir şey yok :pensive:Hakkınızı helal edin sizleri tanımak çok güzeldi inşallah sizler sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz bi yanım diyo gitme burdan gönül bağı kurduğun insanların mutluluğuna şahit ol bi yanım dayanamazsın diyo o saydığın günleri saymayacaksın yavrularım bu hafta hangi meyve olmuş diye bakmayacaksın acıyan kalbin daha çok acıyacak diyo :sob:öyle işte rabbim kimseye yaşatmasın o minicik bedenleri bile ruhuma şifaymış şimdi daha iyi anladım ama olmadı :sob:hakkınızı helal edin güzel kızkardeşlerim :heart:

12 Beğeni

:broken_heart: En kısa zamanda yeniden hoş haberinle aramıza döneceğine çok inanıyorum ben.

Kaybetmek çok acı bir hiss olsada,hayat kaldığı yerden bir şekilde devam edecek.

Kendine zaman ver,toparlan,gez-dolan.

Vardır Rabbimin bir bildiği elbet.Seni unutmamış bak,sınıyor.Sabrını yokluyor.

5 Beğeni

Allah sabırlar versin arkadaşım​:pensive: umarım en doğru ,en güzel zamanda güzel haberler alırsınız, yaşadığın acının tarifi yoktur eminim ki. Allah size tutunma gücü versin​:pensive::pray:t4:

3 Beğeni

Çok üzüldüm Allah sabır versin​:pleading_face::pleading_face::kissing_heart:

3 Beğeni

Allah sabır versin bu günlerde geçer yahu :sweat: tez vakitte güzel haberler ile aramıza gelmenizi bekleyeceğiz :gift_heart:

3 Beğeni

Yaaaaa beni ağlattınız :cry::cry::cry: acınızı içimde hissettim. Umudunuzu yitirmeyin tekrar Allah nasip edecek inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar. Yine gün sayacaksiniz yine minnak meyve haftaları olacak . Etrafımda sizin durumunuzu yaşayan anneler oldu şuan tekrar anne oldular rabbim sizede tekrar hayırlısı ile nasip edecek inşallah sizin için dua edeceğim :heart::heart::heart: @Tatlıheyecanım_3012

2 Beğeni

Rabbim tekrar sağlıklı evlatlar nasip etsin size amin . :sparkling_heart:Tekrar aramızda görmeyi çok isteriz umarım en kısa zamanda tekrar gelirsiniz :palms_up_together::sparkling_heart:

2 Beğeni

İnşallah en kısa zamanda ,guzel haberlerle burda buluşacagimiza inaniyorum canim kardeşim :pray::heart:

Ve seni cook seviyorum :heart: Benim en guzel @Tatlıheyecanım_3012 sın sen :heart:

4 Beğeni

Allah sabır versin. Ben inanıyorum bu uygulamayı tekrar indirip tekrar bizimle konuşmaya devam edeceksiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

3 Beğeni

Hepinize teker teker çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun rabbim her şeyin hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden :sob:var olun rabbim sizleri sağlıkla evlatlarınıza kavuştursun inşallah :palms_up_together::cherry_blossom:

7 Beğeni

Sabirli ol arkadaşım İnşallah seni burda bekliyeceyik hepimiz İnanıyorum tez bi zamanda Tekarar güzel müjdəli haberle aramıza döneceksin Dualarımız hep seninle umudunu kayb etme hic bir zaman

2 Beğeni

Ahhh canimm benimmm inan kalbimde hissettim acını :cry::cry: Rabbim sabırların en büyügünü versin :pray::pray:

Ama ben eminim yeniden güzel haberlerle geleceksin aramiza ne zaman ihtiyac duyarsan buradayiz bizz seninleyiz​:bouquet::bouquet::bouquet:

Dualarim seninle kendine dikkat ettt güç kuvvet versin Rabbim :heart::heart: @Tatlıheyecanım_3012

3 Beğeni

Allah sabır versin canım :pleading_face: @Tatlıheyecanım_3012 inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinle geri gelirsin. Herhangi bir zamanda sıkıldığında için daraldığında bizleri unutma girip yazabilirsin konuşur dertleşir rahatlaraın birazda olsa.

3 Beğeni

Allah sabır versin canım,:sweat:Allah kimseye yaşatmasiň,İnsAllah en kisa zamanda yeniden aramıza geri dönersin,bu sureçde kendine iyi bak,seni anlıyorum çok zor ama yapacak bisey yok,çok uzgünüm.Bebeklerin cennete melek oldu,İnsAllah Allah seni hayırlısıyla tekrardan sevindirecek.:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni