Kızlar bayramlıklar alındı mı? Ne aldınız bakalım? O güzel göbişleri nasıl gözükecek acaba
Ben bayramlık almadım. Bağışıklık sistemim hassas olduğu için sadece annelerimize gidelim dedik.
Gittiğimiz her yerde çokça yediriyorlar bir de sen hamilesin daha çok ye derler. Zaten doyduk diyince de anlamıyorlar. Şimdi hiç anlamazlar.
Hamileyken elbise giymek hayalimdi. Havalar ısınmaya başladı elbise arayışındayım.
Bayramda tulumumu giyicem.
Bu kıyafetimi çok seviyorum çünkü göbeğimi olduğundan daha büyük ve şekilli gösteriyor. hamile olduğum anlaşılmayacaksa bile anlaşılıyor. Böylece atm’de bile sıra veriyorlar.
Ben bunu internetde gordum.pantalonu dar giymiyorum diye ,yuklemedim
Fotoğraf yüklemekten keyif aldın gibi görünüyor. Bayramda ne giyeceksin
Bayram için burda kıyafet alınmiyor aslında . Sadece,.
Burada martın 20i bayram oluyor .Azərbaycanda .belki duymuşsundur Novruzov Bayramı ,Azərbaycanda hep kutlanir .şenlik ateşi falan yapılır.ozaman alınıyor yeni kiyafet bizde.
Ramazanda alınmiyor.
Ama şoyle bişey denk geldi ki.annem kıyafet alıp yollamiş hamiləlik için .ikitane elbise evde giymek için .bayrama denk geldi goruyomusun
İyi günlerde neşe içinde kullan
Amin ,teşekkür ederim
Benim daha göbişim çıkmadı malesef yani çok hafif var. Tesettürlü olduğum için bol giyiniyorum o yüzden neredeyse hic anlaşılmıyor. Bayramlık, tunik pantolon üzerine ceket tercih ettim yine bol olduğu icin belli olmayacak
Ben İnternetten daha yeni sipariş vericem bayramdan sonra bayramlıklarımı giyerim inşallah