Ay hadi dediğin gibi olsun inşallah önce arefede kaynanaya geldik şimdi yola çıktık 5saate bizimkilerin yanına geçeriz bunlara iyilik yaramıyor anacım benimde cahilliğime denk geldi dün sabahın köründe kaldıran kaynanam bugün geç çıkalım diye oyaladı da oyaladı valla kendi ailem şimdi diyecek sen otur kızım misafirsin biz yaparız hiçbişeye elimi sürmem yatış var ki zaten sancılarım da var çok üşüdüm burda
36+2 deyız ama hayla gezıyorum
Ya sizde benim gibi dayanamamişsiniz Allah yardımcımız olsun duramiyoruz nedensedaha karın temizlicem
her yerim agriyo ne kaynanadan yani şansimiz var insan hamile diye kıyamaz ama yok bunlarda sanki kendileri hamile dün sürekli kalkıp dinlendi
Bayramda eşimin köyüne gidemedik diye her gün arayıp bir yere cıktınız mı diye soran akrabalar evdeyiz işte evdeeyizz bahane ediyorum sanıyorlar ama evde mutfaga bile gitmiyorum
bebiş çok sıkıştırıyor artık
Valla kimse kusura bakmasın da gerçekten niye gelinler böyle hor görülüyor anlamıyorum ben bir saatliğine gittim kaynanama az önce eve girdim ayy sanki ne yapmışım bir afra bir tafra sıkıldım bunların tiplerinden ev darma duman herhalde gidip yapmadım diye kızına ayrı muamele bana ayrı biz sanki insan evladı değil miyiz ben bu halde kalmışım sabahtan evimin işlerini yapmışım yemeğimi yapıp öyle gitmişim bayram ziyaretine onlar öğlene kadar yatsın bana tirp atsın hiç omurumda değil biliyor musun eskiden olsa gidip yapardım kafama da takardim artık öyle misafir gibi gidip geliyorum en güzel i boş ver kimse insanın annesinin yerini tutmuyor bunu anladım
Evet bide öyle bir kavram var bana da sorup duruyor lar eşim inadına yarın kayın pederime gittim diyor babası gile diğer şekil evdeyiz zaten nereye gidebiliriz bu halde insanı anlayan olmalı bacım ama nerde sal gitsin boş ver
Sen iyisin maşallah demek ki biz hareket edeince böyle bozuk bir yerden gıcırtı gelir yaa öyle hissediyorum sanki bozulmuş uz bacım biz tabi 4 çocuktan sonra anamız ağladı artık neyse canı sağolsun
Al işte sonra gel bunlara ısın torun ver herkes kendi doğurduğuna ana boşver kim neyi veriyorsa onu alır valla ne eksik ne fazla gebeliğimin başından beri tek stres kaynağım eşim ve ailesi başka hiçbişi değil insan gibi davranınca bu tiplere tepemize çıkıyolar onu anladım neyseki ailemin yanına gidiyorum kendime gelirim
Senin ilk gebeliğin mi benim ilk gebeliğim öyleydi eşim de onlara uyuyor du ve canımı çok sıkıyor lardi ama şimdi öyle değil sağ olsun hiç onlara karşı beni vermez ve hiç takmaz aksine benim ayleme daha çok düşkün şu an iki bayram dir ilk babamlara götürüyor kendi aylesine gitmek istemiyor diyor hiç te değmiyor onlara kendisi yapıyor ama ben hiç takmıyorum gidelim gitmeyelim diye çok şükür bu günlere darısı senin başına valla hiç te değmiyor onlara boş ver aylenin yanına gidince kendine gelirsin emin ol hamile de olunca ekstara bir ilgi oluyor
evet ilk gebeliğim bizimkiler daha el üstünde tutuyor sürekli arayıp sorarlar ihtiyacın eksiğin varmı gurbettesin vs. kaynanamlar hiç gebeliğin başından beri sormaz etmezler hastane masrafını bazen bizimkiler karşılamak istiyor ben hepsine müsaade etmiyorum özele gidiyorum sezeryan istediğim için eşimde tam anneci çıktı temmuzda 1. yılımızı doldurucaz evliliğimizin herşey daha güzel olur inşallah ne bilim darısı başıma olsun
Ayy taze anne taze gelin ne güzel ama evet ne yazık öyle oluyor bende de öyle olmuş tu yine senin dediğin gibi o Zaman lar annemler benim arkamda ydi hep ve yardımcı olur lar di sağolsun lar ama kaynanamlar hiç takmaz aynı evin içinde aç kaldığım günleri hatırlıyorum ama geçiyor biraz zaman alıyor ama geçiyor eşin de zamanla anlayacak neyin ne olduğunu ama sen sen ol sakın karışma aylesiyle olan bağına kendisi anlasın daha iyi şimdi var ya ben karışmasın eşim hep diyor sen niye hiç demez din böyle böyle diye ben neden görmüyor dum bunaltı diye kendisi fark edip bıraktı bu daha iyi oldu en azından en ufacık şeyde kendi karşılarında duruyor ve diyor eşimle alakası yok ben istemiyorum gelip gitmeyi veya sizinle zaman geçirmeyi en güzel i oldu sende aynısını yap sadece kendinle eşinle bebeğinle ilgilen boş ver olmasalar da bir şekilde geçiyor zaten her hal geçicidir ayyy ne kadar uzun yazdım resmen içimi düşmüşüm buraya fark etmeden
Ne güzel anlattın inşallah dediğin gibi olur karışmamak elde değil karışmam gereken yerler oluyor yoksa daha kötü olur kaç saat uzağımdaki kaynanam afedersin kedim altın sıçsa yada ben pembe sıçsam haberi olacak herşeyden haberi var evimdeki herşeye yorum muhalefet olmalar yönlendirmeye calısmalar falan nereye kadar sabredirim bilmiyorum ama Rabbim görüyor eşimde inşallah geç olmadan görür çünkü ailesine zaten tek kelime laf ettirmeyen insan dişimi geçirmesem hep ezerlerdi beni iyi oldu başından beri böyle olduğum tek ümidim eşimin gerçekleri görmesi artık baba olacak inşallah toparlar kendini senin içinde çok mutlu oldum bir ömür mutlu olun
Ooooo Ben gezıyom ya akşam eve gelınce sırtım kopuyor ama evde kalmak ıstemıyom hahahahah masallah rabbım bağışlasın
Dediğin gibiyse karışmamak gerçekten mümkün değil inşallah eşin tez zamanda görür gerçekleri Allah sana sabırlar versin inşallah canım rabbim bebeğini sana bağışlasın o gelince sana sabır olacak
Valla bizde geziyoruz iyi kötü geziyoruz ama dediğin gibi belim kopuyor akşam ölüyoruz ama yapacak bir şey yok Allah böyük
en güzeli evde oturup napacaz
Tekme sayarız bizde
Hemde nasıl evde olmak, bugün 35+0 iz. 33+3 ten beri doğmaya çalışıyor. Şuan doktorum yurtdışında diye hergun iğneler ve serunlarla sancılarım baskilaniyor salı gününü görebilmek ümidiyle
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım zamanında gelmesi dileğiyle inşallah
Amin canım inşallah