Bayram da kimi ziyaret etdiniz?
Ve daha etmediyseniz kimi ziyaret edeceksiniz?
hiç kimseyi ziyaret edecek halde diylim sadece uzanıp dinleniyorum bütün günüm bpyle geçiyor çok halsiz ve kilo aldığəm için fazla ayakta duramıyorum yoruluyorum hemen
Malesef mümkünsüz bende.Artıq gelen il bəbişlə beraber ziyaret ederik.
Bende sancılıyım,bayram ziyarətine gitmeyecegim.annemler gelicek bize inşallah
Evet hepimiz inşallah bebeişlerimizle gideriz
Ben bi istanbula ablamların yanına gittim dün döndük. Yarında eşimin köyüne gidicez. Ama yine sancılanmaktan korkuyorum.
Hanımlar bayramın ilk günu nasıl geçti neler yaptınız
Ben ilk gün evdeydim eşim etleri ayarladı bende dolaba yerleştirmeye yardım ettim o kadar. Sen ne yaptın @Cansu
Annelere ziyarete gittik. İkisi de kurbanda ortak olmustu, kesim yerine gittik. Bekleme alanı yapmışlar biz eşimle orda bekledik.
Akşam da anneme yemeğe gittik. Eşimle et kesimine yardım ettik.
Bugün de anneannemizi şehire ziyarete gidicez.
Kurban bayramının sıcak havalara gelmesi hepimizi çok zorluyor
@Cansu halsizlikten hiç bir şey yapmadım hiç bir yerede gidemedim birazda korkuyurom ya bir yere gidipte doğumum başlarsa sancılarım var çünkü
Ben bugun bayram duşu alıcam
Yarında annem gelicek.
Ben biyere gitmiycem. @Glsh887
Biz de bayram öncesi İstanbul dan önce Çorum’a gittik büyükleri görmeye oradan da Muş’a geldik ablam burda görevli onu ziyarete.Şimdi de Bitlisteyiz kız kardeşimi ziyerete onun da eşi burda çalişıyor.Bol bol gezdik gördük yedik içtik.Yarın tekrar yola çıkacağız inşallah önce Çoruma ardından da evimize istanbula.Sıcağa ve iki küçük çocuğa rağmen çok mutlu güzel bir yolculuk oldu
Siz bana bakmayın ben biraz da galiba kendime dikkat etmiyorum. En fazla şuracıkta doğururum diyorum.
Tedbirli olmak en iyisi bebişler sağlıkla gelsin
Yolculuğunuz keyifli geçmiş doya doya güzel bir bayram olmuş. Çok sevindim