Bayram göbüşü🤰🏻

Sizden de bayrama özel göbüş fotoğrafı bekliyorum

11 Beğeni

15+3 ten selamlarr :wave:

12 Beğeni

@Glsh887 @FidanUğur maşallah kızlar çok güzelsiniz :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

2 Beğeni

@Cansu Sende​:tulip::smiling_face:

3 Beğeni

O senin güzelliğin @Cansu :hugs:

3 Beğeni

10+0​:smiling_face_with_three_hearts:

8 Beğeni

Çok şıksınız :innocent:
Hamilelik çok yakışmış maşallah size :nazar_amulet:

1 Beğeni

Maşallah :hibiscus:Benim 10+6 oldu ama henüz göbeğim yok herzamanki kotlarimi giyiyorum kıyafetlerimi arada tüm vücut ödem oluyor kilo sanıyorum bazen sönüyorum balon gibi @Cansu.ylmz

3 Beğeni

Cok tatli :heart_eyes:erkekmi

3 Beğeni

Benim de 17 haftadayım henüz göbeklenemedim kişiden kişiye fark ediyor galiba

5 Beğeni

Merhaba @Eda hoşgeldiniz :bouquet::partying_face:
Benim göbüş 20. Haftadan sonra belirgin oldu. Şuan 36 haftalığız. Ben de siniz gibi heyecanla göbeğimin çıkmasını bekledim. Yalnız değilsiniz :pregnant_woman:t2::sparkling_heart:

4 Beğeni

Maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun evet bir de doktorlar karşılaştırma yapmayın diyorlar ilk gebeliklerde 5. Aydan sonra çıkıyormuş

5 Beğeni

Amin hepimizin :sparkling_heart:

1 Beğeni

Annemde öyle söylüyor bana gebeyken annem 6 ayda göbeğim belirdi diyordu :hugs::purple_heart:

3 Beğeni

İlk gebelik olarak değilde vücut yapısı iç karnın genişliğiyle alakalı bir durum benimde mesela ilk hamileliğim ama 9. Haftadan sonra iyice fark edilmeye başladı.

4 Beğeni

İç karnım dar olduğu için hızlı büyüdü :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Ben hemen karnımın büyümesini istemiyor um bu kadar kiloya alışık değilim bedenimi taniyamiyorum​:person_facepalming: Çocuğum saglikla dünyaya gelsin de bıngıl bıngıl etli dolaşmaya razıyım alisacam bu duruma @Glsh887

3 Beğeni

Sizin gibi direkt göbüşümü çektiğim yok ama böyle dünden bir fotoğraf var, paylaşmak istedim :blush: 32+4’ten :blush:

9 Beğeni