Merhaba hamisler, 3 gundur dinmeyen baş dönmem var , ve kocama hastaneye gidelim dedigimde yok sen kendıne bakmıyorsun ondan böyle şudur budur demeye başladı. Uzaninca gectigi için uzanıp gitmedim. Sizn eşlerinizde böyle mi
12 haftalıkken bas dönmesi sikayeti ile tansiyonumun yükseldiğini farketmistim. Yani bunun tek sebebi tansiyon diyemeyiz ancak 3 gün diyorsunuz gecmiyor diyorsunuz. Sebebinin ne olduguna bakılmalı. Esiniz götürmüyorsa siz gidin bir hastaneye
Sesim falanda gitmiş grıp oldum herhalde.
Sımdı düzeldi yine ona göre giderim hastaneye, sadece tepkisine anlam veremedim yok düzensizsn yok kendıne bakmıyorsun falan
Kan hapı iciyormusunuz demir eksikliği olunca baş dönmesi yapıyor ben 2hafta içmedim başım dönmeye başlamıştı doktor ihmal gelmeyeceksin doğuma kadar içilecek demişti
Kann degerim 10,5 ama kadin hiç bişe vermedi bunun için
Değerini bilmiyorum cnm ama bütün hamilelere saglik ocakları kan hapı vegaferon ve Devid damlası veriyor bunlar kan değerlerine göre değil hamileliğin boyunca kullanman gerekenler ihmal etmemen gerekiyor kan hapını hiç sevmiyorum yan etkileri de oluyor hatta ama mecburi doktor kesinlikle içmelisiniz diyor sağlık ocağına hap gelmemişti 2hafta icemedim ve dediğin gibi başim döndü sürekli doktor hemen yazdi al.ic diye Kan hapını icmeyince demir eksikliği çıkıyor o yüzden baş dönmesi oluyormuş para ile alma devlet veriyor kayıtlı olduğun sağlık ocagindan her ay alıp icmelisin
Canım Almanyada yasiyorum ve doktorum sadece folik asit ve magnezyum verdi . Kan icin birsey vermedi
Anladım cnm Allah yardımcın olsun
Amin hepimizin