Kızlar selam 2 gündür bir baş agrisi var gecmek bilmedi yeni açılan iştahim geri kayboldu mideme vuruyor kusuyorum parol iciyorum banamisin demedi 20. Haftadayim 2 gundur cok net bebişimin hareketinide hissedemiyorum kötü düşünmek istemiyorum. Baş agrisi icin evde ne yapsam iyi gelir sizce
Çok geçmiş olsun, bol su iç. Migren taşları var mentollü onlardan sürebilirsin alnına. Bende ilaç içmeden genelde o taştan sürerim az çok etkisi oluyor diyerek. Temiz hava solumaya çalış evi havalandır belki iyi gelir. Nefes egzersizi yapmaya çalış ya oda rahatlatıyor insanı az çok.
Karanlık odada dinlenmek iyi geliyor canım,denedinmi?
Bendede dehşet ağrıyordu başım,eşim alnıma masaj yapıyordu uyuyordum öyle geçiyordu, karanlık odada.
Teşekkür ederim canım
Evet deniyorum canım
Ense bölgene buz kompleksi yao buz tut iyi gelir
Hemen denicem canım sağol
Tansiyonunu olc benimde yuksek dunde bugunde limonla dene gecer yuksekse tansiyinun acile git icin rahat etsim yakimsan daha onceleri kusman varmiydi belki tansiyondandir
Bence tansiyon benim yukseliknce basim agriyor enseden dusunce midem buksniyor migrenin yoksa tabi sende bende yoktu
Bas agrisi tamamda kusmasini anlayamadim
Midesine vuruyormuş işte
Migren başlangıcı vardi bende muhtemelen o tuttu yine ve zaten migren mideye vuruyor kusturuyor tansiyomu ölçtüm evde var tansiyon aleti normal çıktı
Migren taşı iyi geliyormuş
Nereden alabilirim trendyolda falan varmi acaba?
Buyuk ihtimal migrenden canim.bendede vertigo var baslangici arastir vardir belki ilacta kullanamazsin
Tam kendi sıkıntımı paylaştım senin paylaşımını gördüm bende 20. Haftadayım efsane şekilde başım ağrıyor ve bebek hareketlerini de bugün çok hissetmedim. Düzeldin mi sen geçti mi canım
Bir ara gecti sandim yok hala ağrıyor şaka gibi uyuyup uyanmama rağmen devam ediyor. Geçmiş olsun canım sana da
Benimde özellikle akşamları başlıyor gece tuvalete 84839292 kere kalkıyorum her kalktığımda yine ağrıyor oluyor sabahta azcık ağrıyor canım bebek hareketlerini hissetmeye başladın mı ben hala anlamıyorum ne güzel bi kaç gğn önce hissediyordum
Evet canım hissettim azda olsa ama acele etmmekte fayda var sanirim hareket konusunda sonucta henuz cok küçükler bizler hasta olunca onlarda sanirim sessizce uyuyorlar icerde
Birde bu baş ağrısı yuksek kan basincindan oluyormus damarlar dahada genişliyor ve kan olduğundan daha fazla hizli akinca baş ağrısı yaparmis gebelerde idare edicez artik