Baş ağrısı

Baş ağrısı için onerebileceginiz bı yöntem var mı migrenim var dün akşamdan beri çekiyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ense kisminiza buz aküsü koyabilirsiniz rahatlatiyor

Teşekkürler denicem :cherry_blossom:

1 Beğeni

Eşiminde şiddetli migreni var dün akşam buz küpüyle ensesine başına gezdirdim çok hafiflediğini söyledi deneyin

1 Beğeni

Şu an koydum buz deniyorum umarım hafifler​:hatching_chick:

1 Beğeni

Ben ensemin ortasına buz kompleksi yapıyorum çok işe yarıyor onun dışında karanlık sessiz bir ortamda uyumak yada sade bir Türk kahvesi için

Yaklaşık 2 saattir hem ensem hem alnıma buz uyguluyorum aralıksız ama asla bı değişim olmadı hala agriyor ve kulaklarım çınlamaya başladı :woozy_face:

1 Beğeni

Serum vurulmayinca gecmiyor o agri

Serum yapılabiliyor mu? Ben bunu bilmiyordum 3 aylık hamileyim bu ağrıyı 4.kez çekiyorum boş yere çekmişim öyleyse gunlerceeeee​:woman_facepalming:t2:

Grip oldum bas ağrısından bogaz agrisindan ölüyordum serum yedim o gun icinde gecti baska bisey bile yapilmiyor ki

Teşekkür ederim şuan hastaneye gidiyorum çok saolun​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

Gecer inşallah allah sifa versin

1 Beğeni

Benim migrenim yok ama hamilelikten dolayı çok başım ağrıyor su içmeye özen göstermeme rağmen çok sık oluyor ağrı kaçıncı haftadan sonra geçer ki ?