Hastane çantası hazirliycam da kızlar tecrübesi olan var mı hastanede duş almak vs gerekir mi ona göre eşya koysam mi bilemedim
Ben almıştım saçlarım çabuk yağlandığı için o şekilde çıkamazdım doktorunuz izin verirse size de bence şampuan fln götürün kendinizle . Ben doğum yaptığım gün terlediğim için kendimle sabun fln götürmüştüm hastanelerde sıvı olduğu için evden götrdüm kendimle.Fön de lazım , bide pijama da gptürün değişmek için . 2gün kaldım ben . O yüzden de pijama da gptrmüştüm hastane verdiğinin haricinde
Valla ben 18 saat doğum süreci zaten akşam doğmuştu sadece ı gece yatıp sabaha taburcu olmuştum eve geldiğimde yapmıştım duşumu canım
Valla ben sancıdan hadi banyo yapayım gibi bir şey aklımdan geçmedi ama sanciyi hafifletmek için ılık-sicak su tutmuştum karnımdan aşağıya. Havlu vardı diye hatırlıyorum hastanede o zaman ama yanınıza koyabilirsiniz olmazsa diye böyle bir şey için sancı anında su iyi geliyor biraz
Bnde takıntılıyim saçlarıma en azından saçları yıkarım diye düşündüm pijama fazla koyucam aynen yanımda bulunsun zarar gelmez
Bnde hemen o şekilde çıksam keşke şimdiden çok stres başladı insan ne olacağını bilemeyince kafasida çok karışık oluyor çantayi açıp açıp kapatıyorum herşey birbirine girdi
En azından bi havlu şampuan koysam iyi olur zarar gelmez sonra dan keşke diyecegime teşekkür ederim
Umarım hastane sürecin çok uzamaz sen yinede yedeğine koy canım ben ihtiyaç duymaıdım oplum kışın ortasında doğmuştu doğumdan sonra hiç halim yoktu sonrasında da taburcu olduk evde güzekce hallettim
Amin inşallah uzamaz güzel geçer zaten ziyaretci falanda kabul etmiycem sadece bebeğime odaklanmak nasip olur inşallah bende evimde güzel rahat yıkanirim