Bana bi fikir verin yoksa artık deli olcam

Bunları gercekten sebep olarak bahane olarak mı sürdüler yemek yapamadın diyemi gelmemis yatağa geceleri gec gelme sebebi bumuymus sinirden gülüyorum yemin ederim az yesin hizmetci tutsunlar sen eş olmak icin geldin bakıcı olmaya gelmedin o eve gitsin anası baksın simdi anasınin bile kirli camasirlari pisligini temizlemeye zorunlulugu yok sorumsuzluk bunlar
Kurtulmana sevindim çabalayacağını sanmıyorum onun insallah yanılırim ama babası gelip anca sucluyor kendi pisliklerinde bogulsunlar daha mutlu huzurlu olacagını düsünüyorum

Öyle hep suçladılar beni evliliğini kurtarmak yerine yukuşa sürdü

Yeni bir baslangic aslında senin icin ailen arkanda çok şükür önemli olan onların sana inanması herkeste bilir bunlar yemek temizlik bilmem ne evlilik bitirmek icin sebep olmadigini cevremde kendi cocuklarina bakan yalnız anneler cok var ve huzurlular mutlular cocuklsriyla daha mutlular uzaktan konusuyoruz cok kolay konusuyorsunuz diyebilirsin ama bugun aynı seyleri yasasam daha fazla vaktimi kaybetmem daha fazla kendimi yipratmam esimi kapının önüne koyarım benimdr ailem arkamdadir ben kimsenin bakıcisi olmak icin kahrini cekmek icin dünyaya gelmedim hakaret isitmeye gelmedim kimseye silahta dayamiyorum begenmiyorsa kapı orada bitti gitti benim psikolojimle gururumla hayatimla kimse oynamayaz kendime saygım var boyle yetistirdim kendimi hic bi kadıninda hayatini mahvetmesini istemem

Kötü dusunmek istemezdim ama bence aldatiyor. Kendi psikolojini yorup kendini yipratıp kendini maf edeceğine inan aldatiyorsa topla delileri ver mahkemeye

Evet öğrendim kocam beni aldatıyor Muş

Aaa nasıl öğrendin :pensive: belliydi ama yine de istemezdim öyle olmasıni

Nasıl öğrendiniz ? Geçmiş olsun diyelim​:pray:t2:

İstegram hesabında bu kızı yonlendırdım ve kızla konuştu işte ben sevişmeyi cok seviyorum diye şeyler yazdı

O yönlendirdigin haric baskalariyla gorusmusmu konusmusmu ögrenebildin mi

Evet konuşmuş bi kaç kafın var

Delil toplayıp savcılığa vercem

Evet iyi edersin çocuk üzerinde de ileride hakkı olmaz inşallah böyle pis zihniyetlere çocuk asla verilmemeli

Allah yardımcın olsun canım. Yazdıklarının bir kısmını okuyabildim ama çok üzüldüm. Delil toplamak için eşine bildiğini belli edecekmisin? Belli etmeden aynı evde onun yüzüne bakmak cok zor. Gerçekten Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey senin faydana olacak şekilde ilerler.

Allah yardımcın olsun kardeşim

Lütfen bu hesabı şikayet edin lütfen

İstegram olan anneler lütfen yardımcı olun kafınları kandırmasınlar yapanda bana haber versin

Ben şikayet ettim hesabını canım :+1:

Öncelikle geçmiş olsun şer görünende hayır vardır… Sizi güzel şeyler bekliyordur muhakkak biz eşinizin hesabını şikayet dahi etsek başka hesaplarla yine varolacaktır yani sorun burda eşinizin hesabı değil eşinizin kendisi o yüzden bunlarla uğraşmayın bırakın aldattığına dair gerekli delilleri toplayıp boşanın ne güzel ailenizde yanınızdaymış bebeğinizi düşünün kendinizi düşünün herşeyin en iyisini hakediyorsunuz ne kadar değerli olduğunuzu düşünün eşinizide allaha bırakın elbet kapınıza geri dönecektir çizginizi belirleyin en güzel günleriniz bebişinizle sağlıklı huzurlu ağız dolusu kahkahlarınız olsun en kısa zamanda inşallah :pray:

Aile terapisi lazim size ama muhtemelen eşin yanaşmaz. Ne yaparken keyfi yerinde oluyodu şöyle cocuktan once ki mutlu zamanlariniza bi dön bak ikili derin derin sohbet edebildiginiz gunleri hatirla. Ogünlerden bir gün yaşatmaya çalış sana karşı duvarlarını kaldırıp keyifli bir ortam yakalamayi basarirsanda yekten sor sana ne yaptım neden canımı acıtıyosun de erkek aklı can acıtmak diyince dayağa gider sözle acıtmayı düşünmez. Nezaman acıttım canını tarzı bişi der muhtemelen Öyle oluncada de söylediğin sözler içime oturdu çok üzüldüm ama tek başıma da içinden çıkamadım hırçınlaştım.sen beni özelliklemi üzüyosun de sohbet ordan akar gider konuşmayı başarırsan neye kinlendiğini, sana ve yuvasına neden ilgisizleştiğini anlarsın ama mevzuyu kavgaya,huzursuzluğa sürüklememeye çalışmalısın kadın olsun erkek olsun bekarken cok dik basliysa,cok kindarsa,küsmeyi seviyosa zırtpırt cocuk gibi bu huylar törpülenene kadar epey sıkıntı çekiliyo malesef. Ana babamız kardeslerimizle bile kavga ederken elin adamıyla aynı evi paylaşıp,huyunu suyunu almak,yada almaya çabalamak zorlayici olabilir. Kadın yönetecek bu durumu ama en basta tabi kadın kendini törpülemeli. Erkekler cogu anlamda yetiskin cocuklar. Eger huyuna gidersen herseyi yaptirir,herseyi dusundurur bide yaptiklarini,dusunduklerini kendi fikirleriymis gibi hissettirip hamurunu istedigin gibi yogurabilirsin. Bu dediklerim çat diye olmiycak zaman lazim. Deneme yanilma lazim. Her yanılmada iki tarafta biraz hirpalanacak ama önemli olan geridönülemez yaralar acmadan, her seferinde baştan başlamaya istekli olmak. Boşa demiyolar yuvayı dişi kuş yapar diye​:wink:

1 Beğeni

Ben onun için elimden gelen mücadeleyi yaptım ve beni nişalık evlilik döneminde her defa aldatan birine nasıl gerı döneyim ben onum için elimden gelen herseyi yaptım her defasında kolumdan tutup beni babanın evine git diye dışarıya atanın yanında mı durayım sılahla beni tehdit edenın yanında mı durayım ??