Balıkesirli hamile anneler varmı acaba?

Balıkesir’de yaşayan hamile anneler doğum planınız nasıl özelde mi devlettemi doğum yapacaksınız

1 Beğeni

Hemen soralım @balikesir-anneleri :cherry_blossom:

Ben varım. :slight_smile: Şehir hastanesinde yapacağım. İlk doğumum da şehir hastanesinde normal doğumla olmuştu bu defa sanırım sezaryen olacak aksilik olmazsa yine şehir hastanesinde yapacağım.

Sevgi hastanesınde yapacağım doğum ama aşırı kötü yorum var hastanede bılemedım hamılelık surecınde hastanede çok yattım hıc memnun etmedı beni çok kararsızım

Balıkesirde malesef sadece Sevgi var başka alternatif olmadığı için orası tercih ediliyor. Doktorunuz kimdi? Bende devlette tam istediğim gibi göremediğim için ben Perinatolojiye gidiyorum bu nedenle Sevgide Sebahattin beye gidip ayda 1 kez doyasıya bebişlerimi görüyorum ama doğum yapmayı düşünmüyorum. İlk hamileliğimde Sebahattin bey devletteydi yine özel gibi ilgilenir anlatırdı sağolsun o yüzden onu tercih ettim. Bu arada devlette doğum yapmak isteme sebebim şu an hem Perinatolojinin beni takip etmesi hem de ilk hamileliğimde sorunlu geçmesine rağmen çok güzel ilgilenip bebeğimi 35. Haftaya kadar tutmayı sağladıkları için devlet hastanesine daha çok güveniyorum. O dönemde sevgiye doğum yapmaya giden ve Alaadin Kaçar da muayene olan arkadaşım vardı hastaneden acil durumda gelip hastaneye yatıyordu 2 kez bu şekilde oldu ve devletten çıkıp sevgiye doğum yapmaya gitti açıkçası bunu çok mantıksız görüyorum. Bütün müdahale devlette yapıldıktan sonra özele gidip para verip doğum yapmanın ne manası var diye düşünüyorum. Ancak tabiki karar sizin. Ben deneyimlerimi ve çevremden gördüklerimi aktarayım ki daha rahat karar verirsiniz sizde.

Doktorun kim acaba ben de Balıkesirdeyim ve yeni taşındım doktorlar hakkında bir bilgim yok neredeyse

1 Beğeni

Şehir hastanesinde Şans hanıma gidiyordum 12. Haftaya kadar Şans Odabaşı Aydın adı aşırı tatlı bir doktor çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim. Ben 12. Haftada ikiz bebek olduklarını öğrendim bu nedenle artık Perinatoloji bakıyor mecburen Şans hanımı bırakmak zorunda kaldım ama sarılıp öyle ayrıldık düşünün o kadar candan bir doktor. Eğer şu an gittiğin bir doktor yoksa kesinlikle gitmeni öneririm.

Balıkesir e ilk adım attığında ona gitmiştim eşimi içeri almak istemedi diye randevumu iptal edip çıktım odadan ama sen bu kadar iyi diyorsan bir daha deneyebilirsin. Teşekkürler :blush:

Aynı hastanede Osman Aydın var sanırım Şans hanımın eşi o da çok çok ilgili bir doktor bende çok memnunum. Hastane kuralları gereği eşleri içeri almıyorlarmış gittiğim her devlet hastanesinde bu şekildeydi

Susurluk devlet hastanesinde Ayşegül Güler Karakuş hanımı da öneririm birkaç ay öncesine kadar o da Şehir hastanesi doktarlarından biriydi ben 2 doktorda da takipliyim

Bu durumdan cok muzdaribim. Balikesir e tasinir tasinmaz gebe kaldim ve doktor arayisina cok girdim. Adali klinigine gittim bikac kez de devlete ama dogumu nerde yaparim bilmiyorum 28.haftayim henuz. Ozel klinikte icime su serpe serpe bi ogretici bilgi alamadim sadece sorun yok diye geri yollandim hep devlette ise farkli doktorlar denedim en son tugba hanima gitmeye karar verdim

Malesef kurallar gereği hiçbir doktor almıyor eşleri içeriye. Bende sırf bu yüzden ayda 1 kez Sevgi hastanesinde Sebahattin beye gidiyorum doya doya bebişlerimi görmek için. Kiminle giderseniz alıyorlar içeri sorun olmuyor :face_with_hand_over_mouth: Sekreterin üstünde ekran var yanında durmana gerek olmadan görebiliyor yani o konuda rahat. Ama ben doğum için şehir hastanesini düşünüyorum ilkinde de öyle yapmıştım memnun kaldım.

Bende 19 hafta gebeyım özelde Lütfiye tokmağa godıyorum 15 günde 1 çağırıyor aydan aya ödeme yapıyorsun çok ılgılı ve ısınde çok ıyı bır doktor sevgıyle anlaşmalı doğulu orada yaptırıyor devlettedir Çağla hanedara gıdıyorum devlette herkesi denedım bır ondan memnun kaldım devlette takip yaptırmamın sebebi ileride sorunlu bir doğum olursa özel hastane kabul etmiyor o yüzden devlette de takip eden bir doktorun olması gerekiyor ikisini de öneririm

1 Beğeni